Alle blomstene i Paris

Sarah Jio skriver et stort, gripende historisk drama fra Paris

Sarah JioSarah Jio
Sarah Jio får mye ros for sin nye roman "Alle blomstene i Paris". "Jeg slukte den!" sier f.eks. forfatter Christina Blake Kline om boken. Foto: Nina Subin.

Sarah Jio blir mer og mer populær blant norske lesere, med over 200.000 solgte bøker her til lands. Høstens bok, "Alle blomstene i Paris", er en sterk, varm og usedvanlig spennende historie.

Alle blomstene i Paris
Kjøp boken på Bestselgerklubben.no

Kjærlighet og mysterier i perfekt kombinasjon

– dette er Sarah Jio sin store styrke. Hun behersker også sjangeren historisk drama til fingerspissene, noe hun viser til fulle i sin nye roman Alle blomstene i Paris.

Fra 40-tallets okkupasjonstid i Paris

Alle blomstene i Paris er like vakker som tittelen tilsier – lagt til sjarmerende Paris, forfatterens egen favorittby – og er en sterk beretning om kjærlighet, overlevelse og tilgivelse. To tidslinjer flyter sammen på nydelig vis, den ene fra 40-tallets okkupasjonstid i Paris og den andre fra nåtidens Paris. Det er ikke helt vanlig kost at begge tidslinjer i en roman er akkurat like spennende og medrivende, men det er de virkelig her.

Sterke kvinnelige hovedroller

Gled deg til å bli kjent med Caroline og Céline, bokens to sterke, kvinnelige hovedpersoner! De blir begge utsatt for rystende og krevende hendelser, men finner også håp og kjærlighet når de trenger det som mest. De to blir forent gjennom en rystende hemmelighet som viser seg når Caroline finner en gammel bunke med kjærlighetsbrev bortgjemt i et skap i leiligheten sin, skrevet fra Céline til en mann med navnet Luc under krigen. Etter hvert som Caroline dukker ned i mysteriet, åpenbares en dramatisk historie.

Spennende mysterium

Boken er så spennende at vi tar oss selv i å bla febrilsk for å finne løsningen på mysteriet, og svaret på hvordan det går. Realistiske skildringer fra krigsårene i Paris gjør den dessuten til et must for alle som liker historiske romaner.

Vi synes Sarah Jio overgår seg selv i denne boken. Gled deg til en fantastisk leseopplevelse – og Paris-reise!