William Wisting er tilbake!

Jørn Lier Horst tar oss med på en intens morderjakt i sin nye krim – og utforsker ondskapens indre mørke

Jørn Lier HorstJørn Lier Horst
Jørn Lier Horst har all grunn til å smile om dagen. Han fyller bestselgerlistene år etter år, og i høst er det tid for William Wisting-roman nr. 14.

En ny William Wisting-krim fra Jørn Lier Horst er alltid fantastisk gledelig, og "Illvilje" er i tillegg en av hans aller beste!

Wisting jakter denne gang på ikke bare én, men muligens to seriemordere. Og det haster. Flere unge jenter er forsvunnet og drept. Hvem bli neste offer?

På innsiden av kriminalarbeidet – troverdig og glitrende

Her er høyt tempo, og ulidelig spenning. Vi elsker dessuten å få være med på innsiden av politiets kriminalarbeid, på den måten bare Horst kan. Forfatteren har jobbet som politietterforsker i mange år og har ekspertise på alle detaljene i etterforskningen – det er troverdig, engasjerende og glitrende formidlet.

De som finner glede i ondskap

Den sindige William Wisting, med god hjelp fra sin uredde journalistdatter Line, må denne gang ta i bruk all sin kløkt og politierfaring for å komme til bunns i saken. Det handler om ondskapen selv, illviljen, selve hatets vilje. Mennesker med illvilje skal man ikke spøke med – disse som finner glede i å påføre andre mennesker smerte.

Prisbelønt

Det er med god grunn at Horst har vunnet de gjeveste krimprisene de siste årene. Både Rivertonprisen og den svenske Glassnøkkelen henger svært høyt. Det er vel fortjent!

Mer spennende enn dette blir det ikke!