Ny bok fra kongen av psykologisk krim:

Torkil Damhaug tar oss med på et mareritt i Budapest

Torkil-Damhaug_Foto-Agnete-BrunTorkil-Damhaug_Foto-Agnete-Brun
Torkil Damhaug slipper snart sin nye thriller "Se en annen vei". Her gjør han det han kan aller best – skriver historier som går kaldt nedover ryggen på oss. Foto: Agnete Brun

Budapest blir aldri den samme igjen etter å ha lest Torkil Damhaugs nye thriller.

«Den psykologiske krimmens ukronede konge», har Aftenposten sagt om Torkil Damhaug. Vi er så enig!

Se en annen vei Torkil Damhaug
Les mer og kjøp boka på Bestselgerklubben.no

Marerittet

I hans nye bok Se en annen vei skal vi til et høstmørkt, vakkert, men brutalt Budapest, hvor den norske medisinstudenten Marlen Glenne ved en tilfeldighet trekkes inn i en dødbringende jakt på to hjemløse guttunger, og vesken de stjal. Snart befinner Marlen seg midt i sitt verst tenkelige mareritt. Hun må også fronte sin egen fortid og sine egne indre demoner, ettersom handlingen drives fremover mot den nervepirrende finalen.

Budapest på en ny måte

Og for alle som har et forhold til Budapest som turist og tenker på alt det storslåtte, romantiske og vakre – i denne boken får du virkelig utvidet horisonten og blitt kjent med en side av byen som du garantert ikke kjenner fra før. Med lukter, farger, stemninger og et intenst nærvær maler Damhaug frem en underverden av trange, skumle gater, slitte bygårder, lugubre serveringssteder, fattigdom og kriminalitet. Byens komplekse historie trer frem mellom sidene og utfyller thrillerens spennende plot.
For å si det sånn, Budapest blir aldri den samme igjen, og det føles som en stor berikelse!

Den psykologiske krimmens mester

Damhaug er blant våre aller, aller beste krimforfattere, og under sjangeren psykologisk krim er han uovertruffen! Han kan virkelig kunststykket å skrive velkonstruerte, handlingsdrevne og underholdende historier som holder et høyt spenningsnivå, samtidig som leseren alltid får det lille ekstra i karakterene – kloke, nære menneskeskildringer som gjør dypt inntrykk. Spenningen ligger og dirrer under overflaten, og i relasjonene mellom karakterene.

Damhaug har vunnet Norges største krimpris, Rivertonprisen, hele to ganger. Det er vel fortjent!

Gled deg til en velskrevet og medrivende psykologisk thriller!