Lars Saabye Christensen

Endelig er den her — siste bok i trilogien BYENS SPOR

Lars Saabye Christensen (f. 1953) har utgitt en rekke romaner, dikt- og novellesamlinger. Gjennombruddet kom med Lars Saabye Christensen (f. 1953) har utgitt en rekke romaner, dikt- og novellesamlinger. Gjennombruddet kom med
Lars Saabye Christensen (f. 1953) har utgitt en rekke romaner, dikt- og novellesamlinger. Gjennombruddet kom med "Beatles" (1984). For "Halvbroren" (2001) fikk han Nordisk Råds Litteraturpris. Saabye Christensen utgis i 36 land. Foto: Siv-Elin Nærø

De to første bøkene i Lars Saabye Christensens trilogi "Byens spor" har erobret hjertene våre. Nå er den etterlengtede og avsluttende oppfølgeren her!

Les mer og bestill boken på Bestselgerklubben
Les mer og bestill boken på Bestselgerklubben

Siste bok i trilogien

Årets bok, Skyggeboken, har som de foregående alt vi ønsker oss av en god roman: En fengende og handlingsdrevet historie, karakterer vi blir glad i, et lett og underholdende språk som samtidig bærer høy litterær kvalitet.

Og i tillegg får vi et spennende dypdykk inn i den norske «gullalderen», årene 1968–1972, en tid med oppbrudd, men også mye fremtidshåp. For den som ikke fikk lest bind 1 og 2: Ikke fortvil! For Lars Saabye Christensen har skrevet disse bøkene med tanke på at de alle kan leses hver for seg. Men – med fare for at du blir hektet!

Vi skal til Fagerborg i Oslo, 1968

Majs barn begynner å bli voksne. Stine er 19 og klar for universitetsstudier. Jesper er 26, men ingen har sett ham på to år. Han dro til sjøs og ga ikke lyd fra seg siden. Maj og Stine er selvsagt bekymret for ham. Men de har også andre bekymringer – og gleder. Stine er forelsket. Han heter Are, og er sosialist.

«En historieforteller av Guds nåde», skrev en dansk avis om Saabye Christensen og Byens spor. Vi kunne ikke blitt mer enig!

Nyt en skikkelig god roman!

Les mer om alle bøkene i trilogien her

 

Les også

Lars Saabye Christensens nye roman roses opp i skyene