Kan man flykte fra fortiden?

Sofia Lundberg henter inspirasjon fra egen barndom sin nye bok

Sofia Lundberg er forfatter og journalist. Debutromanen Sofia Lundberg er forfatter og journalist. Debutromanen
Sofia Lundberg er forfatter og journalist. Debutromanen "Den røde adresseboken" ble en leserfavoritt verden over, utgitt i 30 land. "Et spørsmålstegn er et halvt hjerte" er hennes andre roman. Foto: Viktor Fremling

Sofia Lundberg sitt forfatterskap kan ikke anbefales varmt nok. Når man leser bøkene hennes, føles det som å ha funnet en skatt!

Et spørsmålstegn er et halvt hjerte  Sofia Lundberg
Et spørsmålstegn er et halvt hjerte
Sofia Lundberg

Hun tok verden med storm med Den røde adresseboken. Nå når hun nye høyder med romanen Et spørsmålstegn er et halvt hjerte.

Boka tar oss til det fasjonable motemiljøet på Manhattan, hvor hovedpersonen Elin Boals lever et glamorøst liv, via vakre Gotland i Østersjøen. Kontrastene er store; det er de også i Elins liv. Hun bærer på dramatiske minner fra oppveksten som gjør livet i New York vanskelig. Nå står forholdet til mannen Sam i fare, men Elin ser ikke problemene selv. Ikke før den dagen hun mottar et brev i posten som snur opp ned på alt.

Inspirasjon fra eget liv

Forfatteren har hentet inspirasjon fra egen barndom og fra egne erfaringer som internasjonal fotomodell, et liv hun ikke akkurat trivdes med. Hun har selv sett hvordan mange streber etter perfeksjon for å bli elsket, men som på veien mister noe viktig – selve evnen til å være nær.

Et spørsmålstegn er et halvt hjerte er en intens og spennende bok. Samtidig er den så klok og varm, og den gir rom for ettertanke hos oss som leser.

En av årets aller fineste bøker – les og nyt!