Tips til gode pocketbøker:

Bøkene som passer perfekt til ferien!

Tips til gode pocketbøker: Drømmer du også om å ligge i en sånn hengekøye og lese gode bøker?

Ferietid er lesetid! Og pocket-tid! Her er to romaner som passer perfekt på stranden i sommer.

Det finnes vel knapt noe bedre enn å la seg oppsluke av gode historier mens solen skinner og humlene summer i bakgrunnen.
Her er to tips til gode pocketbøker – plukk med deg en superspennende krim og en herlig sommerroman – og ferien er reddet!

Så var hun borte Lisa Jewel
Les mer og kjøp boka på Bestselgerklubben.no

Lisa Jewell: Så var hun borte

Et skarpt familiedrama med iskald spenning.

 

Lisa Jewell er en av Englands mest populære forfattere. Så var hun borte er en mørk og altoppslukende psykologisk thriller som kommer til å gå kaldt nedover ryggen på deg!

Ellie Mack var femten år. Hun var yngst av tre søsken. Hun var sin mors øyesten. Hun var ferdig med eksamen og gledet seg til sommerferien. Og så var hun plutselig borte. Laurel Mack gir aldri opp håpet om å finne datteren, men ti år senere innser hun at hun må gi slipp. Men så treffer hun en liten jente som er til forveksling lik den forsvunne datteren. Alle spørsmål kommer tilbake. Hva skjedde med Ellie? Er hun fremdeles i live?

«Så var hun borte er helt fantastisk. Jeg kan ikke huske sist jeg leste en thriller hvor jeg brydde meg så mye om hovedpersonene – jeg drømte til og med om dem! Jeg ELSKER denne boken!»
Eva Chase, forfatter

Hjem til øya Rosanna Ley

Les mer og kjøp boka på Bestselgerklubben.no

Rosanna Ley: Hjem til øya


En herlig blanding av drama, historie og romantikk.

Hjem til øya av Rosanna Ley er en fengende historie fra vakre Bretagne i Frankrike. Dette er en velskrevet og nydelig bok, og du kommer til å elske både karakterene og opprullingen av mysteriet. Det viser seg nemlig at øya skjuler en ødeleggende familiehemmelighet.

I mange år har Colette unngått å reise tilbake til hjemstedet – den magiske øya Belle-Île-en-Mer i Bretagne. Hun er redd for å bli konfrontert med de vonde minnene. Men når hun får vite om moren Theas sviktende helse, innser hun at det er på tide å reise hjem. Men kan hun noen gang tilgi moren for det hun gjorde?

«En fantastisk sidevender.»
Lucinda Riley