Slipper ny thriller 6. juni:

Jo Nesbø: Harry Hole i trøbbel. Virkelig trøbbel.

Jo NesbøJo Nesbø
Jo Nesbø er straks klar for å lansere sin 12. bok om Harry Hole. 6. juni slippes "KNIV" for salg over hele Norge, og sendes samtidig ut til Bestselgerklubbens medlemmer. Kort fortalt: Det er bare å glede seg! Foto: Stian Broch.

Endelig får vi et nytt møte med Harry Hole! Og for et møte! Jo Nesbø har ikke spart på noe i sin nye thriller "Kniv". Og Harry? Han får slite mer enn noen gang...

Jo Nesbø, som har sanket haugevis av seksere på terningen for sine tidligere bøker, leverer med Kniv nok en imponerende og spennende thriller.

Harry Hole på bunnen

Denne gang står det ikke så bra til med Harry i bokas start. Kjæresten Rakel har akkurat forlatt ham. Han har begynt og drikke igjen, og mistet jobben på Politihøgskolen. En morgen våkner han med tidenes verste bakrus, blodig på hender og klær, ute av stand til å huske hva som skjedde natten før. Når Harry tror det ikke er mer å tape, må han ta opp jakten på en gammel fiende.

Jo Nesbø Kniv
Les mer og kjøp boka på Bestselgerklubben.no

Jakten på en psykopat

Tre nye drap minner mistenkelig om dem som ble utført av Svein Finne for mange år siden – psykopaten som har sittet i fengsel i årevis, men som nå er på frifot… Vil Harry klare å hamle opp med drapsmannen? Og vil han klare å kare seg opp av gjørma han befinner seg i, og stable på beina et anstendig liv igjen?

Nok en gang briljerer Jo Nesbø med sin menneskekunnskap; vi føler virkelig med Harry Hole denne gang. En helt å heie på og bli glad i.

Kniv er en fengslende og bunnsolid krim. Gled deg!