Aktuell med ny kjærlighetsroman:

Nicholas Sparks: Følelsenes mester

Nicholas SparksNicholas Sparks
Nicholas Sparks har all grunn til å smile. Romanene hans har solgt i over 100 millioner eksemplarer på over 50 språk. Alle bøkene har vært New York Times' bestselgere, og de fleste er filmatisert. Nå lanserer han "Et valg for livet på norsk", som mange spår en suksess på høyde med hans mest legendariske og populære bøker. foto: James Quantz Jr., 2018.

Nicholas Sparks er tilbake med en vakker, tidløs kjærlighetsroman. "Et valg for livet" regnes allerede som en av hans beste, på høyde med "Dagboken".

Det er ikke uten grunn at Nicholas Sparks er en av verdens mest leste forfattere. Han regnes som en virkelig mester i følelser, og omtales til og med som Amerikas mest romantiske mann! Med Et valg for livet leverer han en nydelig kjærlighetsroman som er fullt på høyde med hans mest kjente og legendariske bøker, som Dagboken og Netter i Rodanthe.

Ved første blikk

I Et valg for livet skal vi til USAs østkyst. Hope og Tru møtes helt tilfeldig på Sunset Beach, akkurat når de minst venter det. Hope er i et haltende forhold fra før, og Tru er bare midlertidig på besøk i USA. Tiltrekningen mellom dem er umiddelbar, samtalene flyter så lett. De forelsker seg i løpet av noen få dager.

Et valg for livet
Les mer og kjøp boka på Bestselgerklubben.no

Kjærlighetens irrganger

Men det er ting som står i veien, og mange hensyn å ta, til kjæreste, til familie – og til seg selv og det livet en har sett for seg. Et valg for livet er en bok som vil treffe alle som har opplevd kjærlighetens ulike irrganger, med full tyngde. For hvem sier at kjærligheten skal være enkel?

Episk og vakker

Mange av Nicholas Sparks’ bøker har blitt filmer, med kjente skuespillere i rollene. Det skulle ikke forundre oss om det samme skjer med Et valg for livet. Dette er en vakker, episk og tidløs kjærlighetsroman, satt i nydelige omgivelser – naturperlen Sunset Beach på USAs østkyst.

En bok å nyte på sene sommerkvelder!