Araminta Hall ble stor snakkis:

«Djevelsk god psykologisk thriller»

Araminta Hall Vår egen grusomhetAraminta Hall Vår egen grusomhet
"Vi mennesker vil aldri slutte å elske. Og vi vil aldri slutte å hate", sier forfatter Araminta Hall. Når disse to barker sammen – kjærligheten og hatet – får vi en farlig cocktail som er som skapt for thrillerformatet.

"Pirrende godt om farlig begjær" skrev Cathrine Krøger i Dagbladet om Araminta Halls bok "Vår egen grusomhet". "Djevelsk god psykologisk thriller", skrev The Guardian.

Vår egen grusomhet av Araminta Hall ble en snakkis da den kom ut. Boka er skrevet i samme tradisjon som den populære Piken på toget av Paula Hawkins, men den har en egenart og et driv som gjør den helt unik. Kritikerne har rost forfatteren opp i skyene, og den britiske storavisen The Guardian mente dette kunne være årets beste bok. Det sier ikke rent lite!

Vår egen grusomhet Araminta Hall
Kjøp boken på Bestselgerklubben.no

For ham er det kjærlighet. For henne besettelse

Londongutten Mike var kjæreste med vakre Verity i åtte år, før forholdet tok slutt. Nå skal hun gifte seg med en annen. Men Mike tror det bare er et spørsmål om tid før hun gir ham et tegn, som i gamle dager, på at det er de to for alltid. Han må bare vokte hvert skritt hun tar, så skal han snart slå til – og vinne henne tilbake…

Hvem kan vi stole på?

Det som gjør Vår egen grusomhet ekstra sterk og gripende, er nettopp at vi kan kjenne oss igjen i Mikes følelser. Hans smerte og desperasjon over kjærligheten som ikke blir gjengjeldt. Samtidig leser vi med et stadig større ubehag. Hvor langt vil han la dette gå? Kan vi stole på Mike? Kan vi stole på fortelleren?

Tempoet og spenningen skrus til i denne geniale psykologiske thrilleren, full av kjærlighet, ondskap, lyst, begjær og løgner.

Les også

Inspirert av virkeligheten

Araminta Hall visste fra starten at hun ville skrive om besettende kjærlighet

Les også

Anmeldernes krimfavoritter

Disse 3 krimbøkene bør du lese