Stort episk drama fra suksessforfatter Renita D’Silva

En modig datter Renita D'SilvaEn modig datter Renita D'Silva
"En modig datter" av Renita D'Silva forteller den dramatiske historien om engelske Lucy og indiske Gowri. "Dette er en rørende og helt utrolig historie som vil få deg til både å le og gråte , så ha lommetørkleet for hånden", skrev en leser på nettstedet Goodreads, og ga boken full pott.

"En modig datter" av Renita D'Silva er en fantastisk familiesaga som gjør inntrykk på alle som leser den.

En modig datter er en roman som lar deg forsvinne inn i en annen verden, med en historie du ikke kan slutte å tenke på når siste side er lest.

Leserne er svært begeistret, og tar i bruk ord som  «jeg ble trollbundet», «den vakreste boken jeg har lest», «opprørende og vakker» og «uforglemmelig».

En modig datter Renita D'Silva
Les mer og kjøp boken på Bestselgerklubben.no

Spenner over århundrer, fra England til India

Historien spenner over århundrer og kontinenter, fra 1920-tallet til i dag, fra grønne enger i England til eksotiske landsbyer i India – med familiehemmeligheter, dramatikk og kjærlighet, vakre landskaper, mye spennende historie og sterke karakterer.

Valg som forandrer liv

Engelske Lucy og indiske Gowri kunne ikke hatt mer forskjellige liv og erfaringer, men skjebnen vil at de møtes i en indisk landsby i 1929. Begge har opplevd sorg og tap – Lucy har gitt avkall på sin store kjærlighet, Gowri har blitt sviktet av sin familie. I nåtid møter vi indiske Kavya, som får nyss om et gammelt, forlatt tempel i nærheten av der hun bor. Etter hvert som hun nøster i mysteriet, trer historien om Lucy og Gowri frem, og Kavya forstår hvilke valg disse unge kvinnene tok som kom til å forandre livene deres for alltid.

Forfatteren øser av sin kunnskap og kjærlighet til både hjemlandet India, og England, der hun nå bor. Dette er fortellerkunst på sitt beste.
God lesning!