Anmeldernes krimfavoritter

Disse 3 krimbøkene bør du lese

Her har vi plukket ut noen bøker som anmeldere og lesere har rost opp i skyene – 3 krimfavoritter som garantert vil gjøre påsken din spennende.

Bestill "Vår egen hemmelighet" på Bestselgerklubben.no
Bestill «Vår egen hemmelighet» på Bestselgerklubben.no

INSPIRERT AV AMANDA KNOX-SAKEN

Araminta Hall: Vår egen grusomhet. Oversatt av Toril Hansen

Mike Hayes har til tross for en vanskelig oppvekst hatt suksess i Londons finansverden, og Verity, den smellvakre ekskjæresten hans, har en voksende karriere i IT-bransjen.

Mike og Verity har lekt en lek som de kalte «Suget». De lekte den for å bevise at Verity elsket Mike. At hun trengte Mike. Selv om Verity nå er sammen med en annen mann, klarer ikke Mike gi slipp på henne. I følge Mike elsker de to hverandre fortsatt, og det er ikke enkelt når Verity skal gifte seg med en annen.

 

⭐⭐⭐⭐⭐
«Pirrende godt om farlig begjær»
Cathrine Krøger, Dagbladet

 

Les også

Inspirert av virkeligheten

Araminta Hall visste fra starten at hun ville skrive om besettende kjærlighet

 

Vuggesang av Leïla Slimani kan du bestille på Bestselgerklubben.no
«Vuggesang» av Leïla Slimani kan du bestille på Bestselgerklubben.no

«ÅRETS NIFSESTE»

Leila Slimani: Vuggesang. Oversatt av Thomas Lundbo.

«Babyen var død. Det tok bare noen få sekunder.» Slik begynner det VG kalte «Årets nifseste» roman. Vuggesang (Chanson Douce) har fått strålende kritikker i en lang rekke aviser, bl.a. terningkast 6 i VG.

Boka har uten tvil vært den mest omtalte og mest omdiskuterte romanen fra Frankrike de siste par årene. Den har solgt over 700 000 eksemplarer i hjemlandet, og er nå på vei ut i verden gjennom oversettelser til 35 språk.

Juristen Myriam og musikkprodusenten Paul vil være det perfekte paret. De vil ha kontroll over karrieren, kunne invitere venner på mat- og vinkvelder, gi barna en god oppvekst. Og de har funnet den perfekte barnepiken som kan virkeliggjøre drømmen. Men hvor godt kan man egentlig stole på en fremmed, og hva kan hun gjøre med det kjæreste de eier?

⭐⭐⭐⭐⭐⭐
«Vuggesang er en gjennomtrengende thriller som etterlater et fysisk ubehag – og undertegnede var satt ut i flere dager etter siste setning.»
Elin Brend Bjørhei, VG

 

"Åpen sjø" av Arne Dahl kan du bestille på Bestselgerklubben.no
«Åpen sjø» av Arne Dahl kan du bestille på Bestselgerklubben.no

NY KRIM FRA FORFATTEREN AV «DEN BESTE SVENSKE KRIMINALROMAN NOENSINNE»

Arne Dahl: Åpen sjøOversatt av Einar Blomgren.

Arne Dahls forfatterskap har fått en ny renessanse med serien om Sam Berger og Molly Blom. Sydsvenskan kalte førsteboka Utmarker «Den beste svenske kriminalromanen noensinne.» Åpen sjø er bok 3 i serien. Den ble lansert i Sverige, Danmark og Tyskland i sommer, og har gjort kjempesuksess rundt om i Europa, med høye listeplasseringer og gode anmeldelser.

Sam Berger er mistenkt for et drap han ikke har begått, og Molly Blom ligger i koma. Berger flykter ut i skjærgården, der han venter på ordre fra Säpos øverste sjef. Men det er umulig å vite hvem han kan stole på, og hvem som har skjulte agendaer. Samtidig trues Stockholm av terror, og en ettersøkt drapsmann ser ut til å ha kidnappet enda en jente.

⭐⭐⭐⭐⭐
«Åpen sjø er mitt første møte med den svenske krimforfatteren Arne Dahl (…). Han har enkelt og greit sørga for at jeg har fått meg en ny favorittforfatter i krimsjangeren.»
Tor Hammerø, Nettavisen