Skriver om egen familiebakgrunn:

Fascinerende familiesaga fra Cuba – og historien om de som måtte flykte da Castro kom til makten

Neste år i Havanna Chanel CleetonNeste år i Havanna Chanel Cleeton
Chanel Cleetons besteforeldre måtte flykte fra Cuba da Fidel Castro kom til makten. Nå har hun brukt sin egen familiebakgrunn som inspirasjon til å skrive en storslått roman, "Neste år i Havanna" – med ingredienser av kjærlighet, mysterier og mye spennende historie.

"Neste år i Havanna" av Chanel Cleeton er en av de mest spennende historiske romanene du kommer til å lese i år.

Lesere verden over har trykket Neste år i Havanna av amerikansk-cubanske Chanel Cleeton til sitt bryst, og den ble valgt ut av Reese Witherspoon som hovedbok i hennes populære bokklubb. Forfatteren har brukt sin egen familiebakgrunn og skapt en medrivende historie med sterke ingredienser av kjærlighet og drama. Resultatet er en bok som er som er umulig å legge fra seg, og som vil falle i smak både hos dem som liker kjærlighetsfortellinger og historiske romaner.

Det siste året før Castro

Boken tar oss til Cuba i året 1959, det siste året før revolusjonen. 19-årige Elisa er datter av en rik familie og lever et beskyttet liv i Havannas øvre sosietetsmiljø. Inntil den dagen hun forelsker seg i en revolusjonær…
58 år senere reiser amerikansk-cubanske Marisol til Cuba for å oppfylle bestemoren Elisas siste ønske – å spre asken hennes i det landet hun elsket så høyt, men måtte flykte fra da Fidel Castro kom til makten.

Kjærlighets- og familiesaga

To lidenskapelige kjærlighetshistorier, en sterk familiesaga om tapperhet og forsaking, og en fantastisk levendegjøring av Cuba før og nå. Vi får et nesten desperat behov for å besøke dette vakre, spennende landet etter endt lesning – en roman så proppfull av atmosfære må man lete lenge etter. Historien er gripende og får oss til å holde pusten, smile og gråte på én og samme tid.

God fornøyelse!

Neste år i Havanna Chanel Cleeton
Les mer og kjøp boken på Bestselgerklubben.no