Ny helt og nytt mesterverk!

En gripende thriller fra intrigemesteren Harlan Coben

"Ikke gi slipp" er en ny gripende thriller fra plottmesteren Harlan Coben. Foto: Claudio Marinesco

Den nye boken til Harlan Coben, "Ikke gi slipp", vil garantert gjøre deg hekta.

Hemmeligheter og familiebånd er tema i flere av bøkene til Harlan Coben

Han vet hvor sterkt lesere identifiserer seg med alt som har med familierelasjoner å gjøre. Hans nyeste bok Ikke gi slipp er intet unntak.
Og som med de fleste Coben-thrillere, er også dette en bok du bare lese i ett strekk!

Kjæresten som forsvant

I femten år har etterforskeren Nap lett etter svar. På hvordan broren ble drept og hvorfor kjæresten Maura dro. Da Mauras fingeravtrykk dukker opp i en mistenkts bil, får Nap svar som leder til nye spørsmål – om jenta han elsket, barndomsvenner han trodde han kjente, og om den forlatte militærbasen like ved barndomshjemmet hans.

Treffer rett i hjertet

Harlan Coben skriver om helt vanlige mennesker – som deg og meg – som bor på helt vanlige steder og lever helt vanlige liv, men som kommer opp i situasjoner som setter dem i fare. En fare som sniker seg inn på deg og får deg til å tenke: Det kunne ha vært meg! Coben ønsker å skrive romaner som treffer leseren rett i hjertet. Det klarer han med glans, også denne gangen!

Ikke gi slipp av Harlan Coben
Les mer og kjøp boka på Bestselgerklubben.no