En gi og få tilbake-bok:

Vil du vite mer om din mammas historie? Bevar de kjæreste minnene om henne.

Min mammaMin mamma
Tenker du noen ganger at du burde spurt litt mer om dine foreldres oppvekst og historie, mens du ennå har sjansen? Denne boken gir en unik mulighet til å lære mer om din mammas liv – på en enkel og veldig fin måte!

I anledning morsdagen minner vi om den fine boken "Min mamma". Dette er en bok som kan gis bort hele året – og som er den eneste gaven du ønsker å få tilbake!

Med Min mamma får du gitt bort en veldig personlig gave der nettopp din mamma kan fylle ut engasjerende, morsomme og uventede svar om seg selv. Kanskje får du vite noe nytt om din mamma? Det hele blir en unik og personlig bok som du får tilbake.

  • Hva ville du bli da du vokste opp?
  • Hvordan så rommet ditt ut?
  • Hva er det fineste du har oppnådd til nå?
Min mamma
Hver side i boken har 3–4 spørsmål, med plass til å skrive under. Det finnes også flere blanke sider i boken, for den som har lyst til å skrive mer om enkelte historier eller hendelser.

Bevar de kjæreste minnene om din mamma

Boken er delt inn i kapitler med temaer, som: Barndom og familie, Hverdagsliv, Fest og tradisjoner, Ferietid, Skolegang, Venner og venninner, Fritid og fornøyelser, Arbeid og karriere, m.fl., med tilhørende spørsmål under hvert tema. Mange av spørsmålene er konkrete og «lette» å svare på. Andre er mer åpne, der man kan velge å utdype og fortelle litt mer.

Når og hvor mye du vil skrive er helt opp til deg

Er du mamma kan du også kjøpe boken til deg selv, og gi den bort til dine barn etterpå. Når og hvor mye du skriver er helt opp til deg. Akkurat som det er du som bestemmer om det er noen spørsmål du ikke vil svare på. Etter hvert kapittel er det plass til bilder og minner, men man kan også bruke den samme plassen til å skrive om noe man selv ønsker.

Fin gave, uansett alder

Dette er boken du kan gi til mammaen din, uansett hvilken alder hun har. En varm og fin påminnelse for henne om at du tenker på henne. Bryr deg om henne og gjerne vil vite mer om hennes historie. Det går også an å gi den til en mamma som ikke er din, men som har noe å dele med de som kommer etter seg. Dersom din mamma er veldig gammel, kan du sitte sammen med henne når dere går igjennom spørsmålene, og hjelpe henne med å skrive.

Gi boken til din mamma og få hennes historie tilbake!

Les mer og kjølp boken på Bestselgerklubben.no.

Min mamma
Les mer og kjøp boken på Bestselgerklubben.no