Peter Swanson forfører leseren igjen: Kjærlighet, svik, hevn – og dødelige hemmeligheter

Peter Swanson Alle disse vakre løgnenePeter Swanson Alle disse vakre løgnene
Peter Swanson har etablert seg som en av vår tids store mestere innen spenningsromaner. Nå kan du glede deg til å få hans rykende ferske thriller i hendene! Foto: Kjersti Iversen.

Den sympatiske forfatteren Peter Swanson fra Sommerville i USA har erobret en hel verden med sine psykologiske thrillere. Den som leser bøkene hans, vil skjønne hvorfor.

Forbudt kjærlighet. En familie i oppløsning. Krypende uhygge, en veloppbygd historie med overraskende vendepunkter. Peter Swanson slipper sin nye thriller med den fine tittelen Alle disse vakre løgnene i disse dager. «Karakterdrevet og dyp … Et solid og spenningsfylt verk.» skrev en anmelder om boken. Her er kjærlighet, svik, hevn og mørke hemmeligheter fra fortiden. Og språket og handlingen flyter så lett at du nesten ikke merker at du blar. Er det rart vi er begeistret?

Alle disse vakre løgnene Peter Swanson
BESETTELSE, HEVN OG KALDBLODIG MORD: Les mer om kjøp boken på bestselgerklubben.no

Selvmord, ulykke – eller drap?

Få dager før Harry Ackersons avgangseksamen ringer stemoren Alice med sjokkerende nyheter. Faren hans er død, og politiet tror det er selvmord. Forferdet drar Harry tilbake til sin fars hjem ved kysten i Maine. Alice er akkurat slik Harry husker henne: Veldig vakker, og mye yngre enn faren. De to hjelper hverandre med å komme tilbake til hverdagslivet, samtidig som de forsøker å avdekke hva som egentlig skjedde med Harrys far.

Snart viser nye funn at faren ikke ble utsatt for en ulykke eller begikk selvmord, men at det var et drap. Og når Alice begynner å gjøre seksuelle tilnærmelser mot Harry, blir ting enda mer komplisert.

Betatt av kvinnene

Så dukker Grace opp. Selv om hun hevder å være ny i nabolaget, begynner Harry å mistenke at hun kanskje ikke er fullstendig fremmed for familien hans. Harry er betatt av både Grace og Alice, men føler på en stadig økende frykt – en frykt for at kvinnene bærer på en farlig – og dødelig – hemmelighet…

Dette er psykologisk krim på sitt beste. God lesning!

Les mer om boken og kjøp den på Bestselgerklubben.no.