Rekordbesøk under lanseringen:

Lucinda Riley tar Norge med storm – igjen

Lucinda RileyLucinda Riley
Lucinda Riley på Oslos "tak", da hun var i Norge for å lansere "Månesøsteren", femte bok i den bestselgende serien De syv søstre. Boken blir hovedbok i Bestselgerklubben tidlig i februar.

I forrige uke var Lucinda Riley i Oslo for å snakke om sin nye roman, "Månesøsteren". Det endte med rekordbesøk. Og to par heldige bestselgerklubbvinnere fikk møte forfatteren på nært hold.

To vinnere fra Bestselgerklubbens konkurranse ble trukket ut til å delta på et VIP-møte (eksklusivt vorspiel) med Lucinda Riley før det store hovedarrangementet i Cappelen Damm-huset, torsdag i forrige uke. Anne Marie Harstveit Kristensen hadde med seg søsteren sin Hilde Harstveit Svanteson. Vinner nummer to, Anette Bauer Sandtveit, kom sammen med sin mor Anne Bakken Sandtveit. Mor og datter fikk sitte ved siden av Lucinda og spise, og forteller at de hadde en uforglemmelig aften.
Vinnerne fikk høre detaljer og morsomme historier både fra Månesøsteren og fra forfatterens spennende liv ellers.

Medlemmer fra Bestselgerklubben og Lucinda Riley
Anne Marie Harstveit Kristensen (t.h.) var blant de to heldige vinnerne av Bestselgerklubbens konkurranse, som fikk komme på vorspiel med Lucinda Riley. Hun hadde med seg søsteren sin Hilde Harstveit Svanteson.

Publikumsrekord

Publikumstilstrømningen og interessen for hovedarrangementet skulle vise seg å slå alle rekorder. Over 600 personer ble det etter hvert ordnet plass til.

Månesøsteren føk dessuten rett til topps på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for skjønnlitteratur og E-bøker. Den selger i eventyrlig fart, og vil slå rekordene fra fjorårets salg av Perlesøsteren.

Lucinda Riley i Oslo
Lucinda Riley i samtale med Cappelen Damms Knut Gørvell på lanseringsarrangementet.
Lucinda Riley Månesøsteren
Publikumstilstrømningen til arrangementet var enorm. Køen strakte seg så å si rundt kvartalet.

I tillegg til storsalen og bokkafeen ble flere møterom tatt i bruk, slik at alle kunne følge samtalen på scenen enten fra storsalen eller på skjerm. Intervjuet ble streamet, og ble også sett av mange rundt om i landet. Etter programmet på scenen var det lange signeringskøer.

Månesøsteren blir hovedbok i Bestselgerklubben tidlig i februar. Denne gang er det den femte søsteren, Tiggy, som skal finne tilbake til sine røtter. Jakten fører henne til Granada og Andalusia i Spania, med det praktfulle Alhambra som historisk bakteppe. Her er kjærlighet, historie og flamencodans i skjønn forening!

Les mer om Månesøsteren på Bestselgerklubben.no

Månesøsteren Lucinda Riley