Aktuell med TV-serie på Netflix:

Rydd deg til et bedre liv med ryddeguruen Marie Kondo!

Hele verdens ryddeguru har fått eget TV-program på Netflix! Se traileren nederst i saken.

Ryddeeksperten Marie Kondo har tatt verden med storm. Nå kan du se henne i aksjon i en ny TV-serie på Netflix, der hun hjelper familier med å få orden hjemme.

Marie Kondo
Marie Kondo

Marie Kondo og ryddetrenden som tok verden med storm

Kondo er en av de aller største på ryddefeltet. KonMari-metoden går sin seiersgang verden rundt. Hemmeligheten bak suksessen er at den deg lærer teknikkene du trenger for å rydde én gang for alle. Og har du det ryddig rundt deg, vil også livet ditt bli bedre.

I TV-serien «Opprydding med Marie Kondo» på Netflix hjelper den verdensberømte ryddeekseperten ulike familier med å få orden på rotet hjemme. Familiene oppfordres til å velge glede og velvære, heller enn rot og stress. Se video/trailer fra TV-serien nederst i dette innlegget.

La serien (og Marie Kondos to bøker på norsk) inspirere deg til en ryddig start på 2019! 

Helt siden Marie Kondo var liten har hun vært opptatt av å finne gode systemer for å rydde og organisere. I dag er hun verdens ledende ryddekonsulent, med lange ventelister og en sensasjonelt bestselgende bok bak seg. Magisk opprydding har solgt 4 millioner eksemplarer verden over, og Time Magazine har kåret Marie Kondo til en av verdens 100 mest innflytelsesrike personer.

Marie Kondo Har hjulpet mange nordmenn

Med sin bok Magisk opprydding kom Marie Kondo som en tornado inn i norske hjem. Hun fikk nordmenn til å gå løs på skuffer og skap, kjeller og loft. I Mer ryddemagi gir hun flere og mer detaljerte råd om hvordan du skaper orden rundt deg. Trinn for trinn-illustrasjoner viser hvordan du bretter, sorterer og organiserer. Disse bøkene gir deg nøkkelen til et enklere liv.

Les mer og kjøp bøkene på Bestselgerklubben.no

Mer ryddemagi