Lori Nelson Spielman:

En roman som er en Hollywood-film verdig

Bortenfor stjernene Lori Nelson SpielmanBortenfor stjernene Lori Nelson Spielman
Liker du Jojo Moyes? Da vil du elske Lori Nelson Spielman! «Etter at du har lest denne boken, virker verden vakrere og mindre trist.» sa en anmelder om hennes nye roman "Bortenfor stjernene". Vi er så enig! Denne boken går rett til hjertet.

"Bortenfor stjernene" av Lori Nelson Spielman er en av årets beste og sterkeste leseopplevelser.

Nelson Spielmans nye bestselger Bortenfor stjernene har virkelig alt: Et gripende familiedrama, et spennende mysterium og en uimotståelig kjærlighetshistorie. Alle handlingstrådene er så elegant vevd sammen at vi febrilsk blar videre – vi bare vite hvordan det går med disse fine menneskene!

Bortenfor stjernene Lori Nelson Spielman
Les mer og kjøp boken på Bestselgerklubben.no

Datteren som forsvant

Erikas liv snus på hodet da den ene datteren omkommer i en togulykke. Eller, døde hun egentlig? Mye tyder på at Kristen aldri var på det toget. Men hvor er hun da? Erika og den gjenværende datteren, Annie, begynner å lete etter Kristen. Det innebærer også en stor, personlig reise i dem selv.

Filmatisk

Underveis mens vi leser får vi nærmest filmbildene i hodet, så virkelig føles det. Forfatterens mest kjente roman, En liste for livet, er under produksjon til å bli film. Vi blir ikke det minste overrasket om det samme skjer med Bortenfor stjernene – den er som skapt for det store lerretet!

Lori Nelson Spielman debuterte med En liste for livet, som er oversatt til et trettitalls språk og har toppet bestselgerlistene i flere land. Deretter kom Tilgi meg, og Bortenfor stjernene er hennes tredje roman. I 2020 kommer hennes fjerde bok på norsk: Vennlig hilsen tante Poppy. Lori Nelson Spielman bor i Michigan sammen med mannen sin.

Handlingsdrevet pageturner

Forfatteren er en mester i å skildre relasjoner og følelser vi alle kan kjenne oss igjen i. Dette kombinerer hun med en sterkt handlingsdrevet historie. Romantisk er den også! Og til tross for det alvorlige temaet er boken så lys og livsbejaende. Den får oss til å se våre egne liv og relasjoner i nytt lys. Den hjelper oss å prioritere det som virkelig betyr noe. For håpet forsvinner aldri.

Les mer om boken på Bestselgerklubben.no