God, klassisk krim

Mary Higgins Clark: Intrigens mesterinne

Mary Higgins Clark er over 90 år, men leverer den ene bestselgeren etter den andre!Mary Higgins Clark er over 90 år, men leverer den ene bestselgeren etter den andre!
Mary Higgins Clark er over 90 år, men leverer den ene bestselgeren etter den andre!

Om det er noen som fortjener tittelen Verdens største krimdronning, så er det Mary Higgins Clark! Nå er hennes nye krim "Øynene som ser" like om hjørnet.

Mary Higgins Clark er over 90 år, men leverer den ene bestselgeren etter den andre!
Les mer og kjøp boken på bestselgerklubben.no

Mary Higgins Clark er intrigens mesterinne

Velkonstruerte intriger og underholdende spenningsmysterier er hennes varemerke – hun leverer kvalitet, igjen og igjen. Nå er hun klar med en ny bestselgende krim!

I over 40 år har hun skrevet den ene bestselgeren etter den andre, 53 bøker i tallet, og solgt mer enn 100 millioner bøker, bare i USA! I tillegg er hun oversatt til en rekke språk verden over. Nå kommer hennes nyeste krim, Øynene som ser, straks i norsk utgave.

Drap i familiens basseng

18-årige Kerry inviterer til fest når foreldrene hennes drar bort en helg. Festen er vellykket og det er fullt hus. Neste morgen når foreldrene kommer hjem, finner de Kerry livløs på bunnen av familiens basseng. Kjæresten Alan kommer raskt i politiets søkelys. Men han nekter. Kan det være at en ukjent morder fremdeles finnes der ute? Kerrys storesøster Aline gjør alt hun kan for å hjelpe politiet med å løse saken. Det viser seg å bli svært farlig…

God, klassisk krim

Øynene som ser er en super, klassisk krimhistorie, et puslespill der bitene legges bit for bit, frem mot en ulidelig spennende finale.

Gled deg – og god fornøyelse!

Les mer om boken og kjøp den på Bestselgerklubben.no