Perfekt lektyre til lune innekvelder:

To gode romaner du kan forsvinne inn i når vintermørket senker seg

De beste romaneneDe beste romanene
Vinter er lesetid! Det finnes vel knapt noe bedre enn å krype opp i sofaen med en god bok når dagene er på sitt mørkeste.

Her får du tips til to gode romaner som vi anbefaler på det sterkeste! Med sin myke innbinding er de også lette å pakke med seg til juleferien.

Perfekt lektyre til lune innekvelder:

Nattergalen av Sophie Hannah
Nattergalen av Sophie Hannah. Boken kan du kjøpe på Bestselgerklubben.no

Kåret til Årets beste bok av en hel rekke anmeldere og lesere

Nattergalen av Sophie Hannah har blitt kåret til Årets beste bok av en hel rekke anmeldere og lesere. Det er så fortjent! Dette er en utrolig vakker, sterk og spennende historie, lagt til Frankrike under andre verdenskrig, med to unge søstre i hovedrollene. Og neste år kommer filmen, med et stjernelag av skuespillere. Gå ikke glipp av denne perlen!

Nattergalen er et stort, gripende historisk drama om familie, kjærlighet og sterke bånd. Vi befinner oss i 1940: Søstrene Vianne og Isabelle er svært ulike. Rebelske, 18-årige Isabelle bor i Paris, mens storesøster Vianne er tilfreds med livet på landet, der hun bor sammen med sin ektemann Antoine og deres datter. Men da andre verdenskrig bryter ut, blir tilværelsen deres snudd på hodet. Antoine blir sendt til fronten, og Vianne får selskap og hjelp på gården av sin søster. Men en dag flytter en tysk kaptein inn i huset. Snart må begge søstrene ta flere vanskelige valg.

«Jeg elsket Nattergalen av Kristin Hannah (…) sterke karakterer, handling og følelser, hvem kunne ønske seg mer av en roman?»
Isabel Allende

Fellen av Lisa Gardner
Fellen av Lisa Gardner kan du bestille på Bestselgerklubben.no

Lisa Gardner: Fellen

Lisa Gardner er en av verdens mestselgende og dyktigste krimforfattere. Hun skriver psykologiske thrillere som går kaldt nedover ryggen på oss, med karakterer som viser følelser og som vi alle kan kjenne oss igjen i.

Fellen er en smart og nervepirrende thriller. Libby lever det perfekte liv. Et misunnelsesverdig hus, en vakker datter og en hengiven mann som gjør det stort i byggebransjen og gir henne alt hun drømmer om. Men en kveld blir de alle kidnappet, og marerittet begynner. Hadde det bare vært så enkelt at gjerningsmennene var ute etter mannens penger. Men det kan ikke være den egentlige årsaken.

Klarer etterforskerne å finne familien, før det er for sent? Her er familiehemmeligheter og neglebitende, psykologisk spenning!

«Spenningen bygges mesterlig opp, og handlingen raser mot en spektakulær løsning av det geniale plottet.»
Publishers Weekly