5 bøker som garantert vil gi deg julestemning

5 bøker som garantert vil gi deg julestemning5 bøker som garantert vil gi deg julestemning
Hva står på din leseliste i desember? Er du en juleelsker – og en bokelsker? Da har du mye å glede deg til.

Her er tips til 5 gode bøker som handler om jul og som garantert vil gi deg julestemning!

En eventyrlig julereise Corina Bomann

 

En eventyrlig julereise av Corina Bomann er en sjarmerende juleroman fra forfatteren av Sommerfugløya og Måneskinnshagen.
Egentlig kan ikke Anna fordra julen, men i år har hun bestemt seg for å feire sammen med familien. Dermed setter hun seg på toget til Berlin.

Det som følger er en uforutsigbar road trip gjennom et snødekt landskap. All trafikk stanser og Anna må haike med en brøytebil, mens «Last Christmas» strømmer ut av høyttalere overalt.

«En vakker roman som berører.» Westfalenpost

Snøsøsteren

Snøsøsteren er en fantastisk julefortelling som passer for juleelskere i alle aldre. Vinner av Arks barnebokpris 2018!

Historien i 24 deler tryller frem den magiske stemningen du kjenner fra bl.a. H.C. Andersens fortellinger og barne-TV-serier som Snøfall. Boken er skrevet av suksessforfatter Maja Lunde, med nydelige illustrasjoner av Lisa Aisato. Perfekt som julekalender!

«Snøsøsteren» er en vakker, stemningsfull og klok bok som inneholder alt hjertet begjærer. Det er en førjulsbok å ta fram år etter år og glede seg over.»
Terningkast 6 VG, Kristine Isaksen

 

En dag i desember

En julehistorie om kjærlighet. En dag i desember av Josie Silver er den hjertevarmende og intenst rørende kjærlighetshistorien du har ventet på og ønsker å forsvinne inn i for alltid.

Laurie er temmelig sikker på at kjærlighet ved første blikk ikke forekommer i virkeligheten. Det er bare på film slikt skjer, ikke sant? Men så, gjennom en duggete bussrute en snøfylt desemberdag, ser hun mannen hun instinktivt skjønner er «Den ene». Øynene deres møtes og det oppstår et øyeblikk av ren magi før bussen hennes kjører ut fra holdeplassen igjen.

Laurie tror ikke hun noen sinne vil se mannen igjen. Men på julefesten deres året etter, blir hun presentert for bestevenninnens nye kjæreste. Og der står han, selvfølgelig, mannen hun så fra bussen. Jack. Laurie er bestemt på at det ikke kan bli de to. Men hva om skjebnen har andre planer? Hva om en dag i desember faktisk kom til å endre alt?

 

«Bokens svar på filmen  LOVE ACTUALLY!»

The Bookseller

 


Farlige forhold
Farlige forhold
 av den populære svenske krimforfatteren Viveca Sten er et åndeløst spennende jule- og vinterdrama.

Det er vinter og snøstorm på isete og øde Sandhamn. På selveste julaften tar en forkommen kvinne den siste båten ut til øya.

På 2. juledag blir det funnet et lik på stranden utenfor Seglarhotellet og kriminalinspektør Thomas Andreasson kan avbryte sin vinterferie., og en historie om brutte løfter, fortrengte minner og skjult skam.

«… holder grepet på sine lesere […] bedre enn de fleste andre svenske krimforfattere.»

Syv dager med oss

 

En uke er lang tid å tilbringe med familien… Syv dager med oss av Francesca Hornak er en hjertevarm, morsom og klok julefortelling.

Det nærmer seg jul, og familien Birch skal feire som de pleier på godset i Norfolk. Eldstedatteren Olivia er hjemme for første gang på flere år, og moren gleder seg til å ha begge døtrene samlet under ett tak. Men fordi Olivia er mulig smittebærer av et farlig virus, må både hun og resten av familien holdes i karantene i en uke.

I de neste syv dagene er derfor familien isolert fra omverdenen inne i det herskapelige, men nedslitte huset. Så tett på hverandre er det vanskelig å holde hemmeligheter skjult, og på toppen av alt dukker det opp en uventet gjest med nyheter som vil forandre hele deres tilværelse.

«Helt fantastisk!»
Marian Keyes

«Jeg ELSKET Syv dager med oss. Spenningen i denne familien er nesten for virkelig. Herlig!»
The Unmumsy Mum

Les mer og kjøp bøkene på Bestselgerklubben.no