Aktuell med ny thriller:

Kona til John Grisham tok grep

Varsleren GrishamVarsleren Grisham
Like sikkert som at det blir jul i år også har John Grisham skrevet en ny spenningsroman, og like sikkert er det at den blir en bestselger verden over! Men hvor blir kvinnene av? Kona til Grisham syntes det manglet noe helt essensielt i bøkene hans. Dette er Lacy Stoltz, slik vi tenker at hun kunne sett ut.

Grisham tok kona på ordet. I den nye thrilleren "Varsleren" kan lesere verden over glede seg over å bli kjent med hans nye kvinnelige helt, Lacy Stoltz!

John Grisham
Hele 28 ganger har John Grishams bøker toppet bestselgerlisten til New York Times.

I årevis har kona Renee lest førsteutkastene hans med streng rødblyant, og i årevis har hun savnet en god kvinnelig karakter og hovedperson.

Møt Lacy Stoltz

Lacy Stoltz jobber for en etat i Florida som tar imot klager på dommere i distriktet. Hun er en dyktig og iherdig advokat, og en god menneskekjenner, men får erfare at sannheten kan være svært farlig å kjempe for.
Før han ble forfatter, arbeidet Grisham som skrankeadvokat i ti år – en god forklaring på at han mangler sin likemann i å skrive spennende rettssalsdramaer.

En korrupt dommer, illegale kasinoer, brutal mafia, og en mystisk varsler …

Varsleren Grisham
Kjøp boka på Bestselgerklubben.no

Uredelig dommer

Vi forventer at dommere skal være kloke og ærlige. Deres integritet og habilitet er selve grunnsteinen i det juridiske systemet. Men hva skjer når en dommer går utenom loven og driver skittent spill? For Lacy og kollegene hennes dreier det seg vanligvis om mindre saker. Men en dag får hun et svært alvorlig varsel om at en av Floridas høyest ansette dommere tar imot bestikkelser. Det lille kontoret med Lacy i spissen dykker ned i saken. Imens gjør mafiaen og noen mektige, korrupte menn alt de kan for å stoppe dem…

Her er spenning, aktualitet og ekte samfunnsengasjement – og Grisham beviser nok en gang at han er overlegen i sjangeren.

 

⭐⭐⭐⭐⭐
«Det som er mest imponerende er hvordan han greier å levere kvalitet gang på gang på gang.»
Terningkast 5, Trønder-Avisa