MICHELLE OBAMA

En personlig og ærlig biografi som en hel bokverden har ventet på

Michelle ObamaMichelle Obama
Michelle Obamas memoarer får tittelen "Min historie", og utgis på 25 ulike språk. Mange av landets bokhandlere tror at dette blir årets store julegave! (Foto: Miller Mobley/ Crown Publishing).

I dag lanseres selvbiografien til Michelle Obama, Min historie, over hele verden.

En hel bok-verden har enorme forventninger til historien til den første afroamerikanske førstedamen i USA.

Michelle Obama har levd et liv fylt med mening og store prestasjoner, og anses i dag som en av vår tids mest toneangivende kvinner. I dag lanseres hennes selvbiografi «Min Historie», og mange av landets bokhandlere tror at dette blir årets store julegave-bok.

Kjøp Michelle Obamas selvbiografi, Min historie, på Bestselgerklubben.no

Forkjemper for jenter og kvinner i USA og verden

Som USAs førstedame, og den første afroamerikanske kvinnen som har hatt denne rollen, bidro Michelle Obama til å gjøre Det hvite hus mer åpent og inkluderende.

Samtidig inntok hun rollen som en innflytelsesrik forkjemper for jenter og kvinner i USA og i verden for øvrig. Hun bidro til at familier nå søker å leve sunnere og mer aktive liv, og stod ved sin ektemanns side da han ledet USA gjennom mange av landets mest opprivende stunder. Underveis har hun vist oss noen uforglemmelige dansetrinn, triumfert i Carpool Karaoke og oppdratt to jordnære døtre under medias uforsonlige blikk.

Michelle Obama inviterer inn i sin verden

I sine memoarer, en bok med dype refleksjoner og fascinerende historier, inviterer Michelle Obama leserne med inn i sin verden. Hun skildrer opplevelsene som har formet henne, fra barndommen på sørsiden av Chicago, via årene som utøvende yrkeskvinne hvor hun måtte balansere kravene til morsrollen mot kravene fra arbeidsplassen, til tiden hun tilbragte på verdens mest kjente adresse.

Med ærlighet og vidd beskriver hun sine seire og sine skuffelser, både de offentlige og de private, hun gir oss hele sin historie slik hun har opplevd den – med egne ord og på egne betingelser.

Klok og åpenhjertig

Min historie er en klok og åpenhjertig bok, og en uvanlig nær og intim betraktning fra en kvinne med sjel og substans, som konsekvent har overgått forventningene hun har blitt møtt med – og hvis historie har inspirert oss alle.

Personlig og ærlig
Michelle Obama er svært begeistret over prosessen med å skrive en bok. Hun formulerer det slik: «Å skrive Min historie har vært en dypt personlig opplevelse. Det har gitt meg, for første gang, rom for ærlig refleksjon rundt de uventede veiene livet mitt har tatt.

I denne boken snakker jeg om røttene mine og om hvordan en liten jente fra sørsiden av Chicago fant sin egen stemme og utviklet styrken til å bruke den til å hjelpe andre. Jeg håper min reise vil inspirere leserne til å finne mot til å bli den de ønsker å være. Jeg gleder meg og kan nesten ikke vente med å få dele min fortelling.»

Kjøp Michelle Obamas selvbiografi, Min historie, på Bestselgerklubben.no