Andreas Viestads aller beste oppskrifter

Rettene du ikke klarer deg uten!

Andreas Viestad 90 retter du må kunneAndreas Viestad 90 retter du må kunne
– Det er disse rettene jeg serverer når jeg skal ha noe godt på en travel hverdag, når jeg skal ha venner og familie over på middag eller når jeg skal prøve å imponere kona, sier Andreas Viestad om oppskriftene i kokeboken "90 retter du må kunne". Blant hans mange tusen oppskrifter er disse hans aller beste og mest anvendelige. Foto: Mette Randem

Noen retter blir man aldri lei! I sin nye bok "90 retter du må kunne" har Andreas Viestad plukket ut det beste av det beste fra sitt rikholdige oppskriftarkiv.

90 retter du må kunne av Andreas Viestad
Les mer og kjøp «90 retter du må kunne» på Bestselgerklubben.no

Andreas Viestad er kjent for sine nydelige retter og for sin unike evne til å formidle mat. Når han snakker om sine store lidenskap, lytter vi. Og foran grytene oppdager vi fort at disse fantastiske rettene også er enkle tilberede. Ikke rart da at vi jubler over å få Viestads aller beste oppskrifter i fanget!

Det beste av det beste

Av de flere tusen oppskriftene Andreas har samlet gjennom sine år som matskribent, tv-kokk og matformidler, er det disse han stadig vender tilbake til. De er ekstra smarte, ekstra viktige eller bare simpelthen ekstra gode. Dette er de 90 rettene Viestad aldri har klart seg uten. Dette er de rettene han får bruk for absolutt hele tiden, enten i en travel hverdag med sin familie, når han får venner over til middag, eller når han vil diske opp med noe ekstra.

De beste tipsene og triksene

Andreas Viestad
Få kan formidle god mat og matglede som Andreas Viestad. Oppskriftene i den nye boken er utviklet gjennom mange år for å bli best mulig, og de krever ikke spesielt utstyr eller ekstra ferdigheter. Foto: Mette Randem.

Til hver oppskrift deler han sine beste tips og triks. De fleste retter kan gjøres både enklere og enda mer smakfulle, dersom man er klar over den bittelille tingen som utgjør hele forskjellen. Og hvorfor gjøre det vanskelig, når det enkle kan smake like himmelsk?
De flotte matbildene får munnen til å løpe i vann og er tatt av Mette Randem.

Kan du disse, mestrer du det meste!

Enkelte retter er klassikere alle har hørt om, andre er utviklet av Andreas Viestad gjennom lang prøving og feiling på kjøkkenet. Ingen krever spesialutstyr eller avanserte ferdigheter Her er oppskrifter du vil ha stor glede av, og som kan åpne veien inn til andre oppskrifter og videre eksperimentering. Kan du disse, mestrer du det meste.

Det er bare å ta hatten av seg for Viestad og denne geniale boken, som inneholder alle typer matretter, fra grønt til kjøtt, fugl, fisk, supper og desserter. Boken kommer til å stå fremme på kjøkkenbenken for all fremtid!

Lag, smak og nyt!

Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler med flere prisbelønte kokebøker og matjournalist i Dagbladet Magasinet. I 2014 mottok han Ingerid Espelid Hovigs matkulturpris og ble under Matprisen 2015 Årets inspirator. Andreas er faglig leder for Geitmyra Matkultursenter for barn.

Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon blir aldri feil. Den perfekte høstrett! mener Viestad. Foto: Mette Randem

 

Pasta carbonara
Pasta carbonara! Fordi dette er verdens mest perfekte rett, sier Viestad. Foto: Mette Randem
Sjoklademousse
Sjoklademousse! Fordi det er en florett og fyldig dessert som jeg aldri blir lei, sier Viestad. – Og den tar 3 minutter å lage! Foto: Mette Randem