Gripende roman fra kritikerroste Cohen:

«Sammen» er en episk kjærlighetshistorie om en hemmelighet du ikke ser komme

Sammen av Julie CohenSammen av Julie Cohen
"Sammen" av Julie Cohen er en kjærlighetshistorie med et overraskende element. Boken har fått gode anmeldelser og er en page-turner av de sjeldne.

Sammen av Julie Cohen er en gripende og overraskende kjærlighetshistorie fortalt bakover fra fem tiår. Historien bærer på en ødeleggende og stor hemmelighet.

Sammen av Julie Cohen
En stor kjærlighetsroman, eller en roman om stor kjærlighet? Det er det opp til leseren å bestemme. Kjøp «Sammen» på Bestselgerklubben.no.

«Sett Julie Cohens Sammen på leselisten din … være forberedt på en hjerteskjærende historie,» skriver Vogue online om Julie Cohens gripende roman Sammen.

En stor kjærlighetsroman, eller en roman om stor kjærlighet? I Sammen av Julie Cohen er det leseren som bestemmer dette.

En morgen som virker som en hvilken som helst annen, våkner Robbie med kona Emily sovende ved siden av seg. Han står opp og kler på seg, lager kaffe, mater hunden – akkurat slik han pleier å gjøre. Men så legger han et brev på nattbordet til Emily og gjør noe som kommer til å få hennes verden til å falle i grus.

Etter hvert som vi beveger oss bakover i historien til 1962, blir Robbies handlinger mer forståelige, og vi oppdager historien til et par med en forferdelig hemmelighet – en hemmelighet de vil gjøre absolutt alt for å beskytte. Sammen ble valgt som en av de beste sommerbøkene av Red Magazine og Gransnet.

Sammen er også plukket ut som en av BBCs «most highly-anticipated titles» 2017, en av Topp 10 bokklubbbok 2017 i The Independent og valgt som en av de beste sommerbøkene 2017 av Red Magazine og Gransnet.

En bok som gjør et stort inntrykk

«En modig og virkelig fengslende kjærlighetshistorie som tar pusten fra deg. Jeg vil huske den lenge.» – Lisa Jewell

Du kommer aldri til å glemme denne, av alle de riktige grunnene

«Av og til kommer det roman så annerledes, så oppskakende og uforglemmelig at du bare må oppfordre alle til å lese den … du kommer aldri til å glemme denne, av alle de riktige grunnene.» – Heat magazine

«Sett Julie Cohens Sammen på leselisten din … være forberedt på en hjerteskjærende historie.» – Vogue online

«Dette er en nydelig skrevet og tankevekkende historie om to liv, og deres store kjærlighet.» – Independent online.

Sammen er perfekt for fans av Ruth Hogan, Gail Honeyman og Sarah Winman, og alle som leter etter en tankevekkende page-turner.