Endelig ny Joona Linna-thriller fra Lars Kepler!

Ekteparet Lars KeplerEkteparet Lars Kepler
Lars Keplers intense thrillere om Joona Linna og Saga Bauer har gjort dypt inntrykk på norske lesere. Nå kommer deres nye, etterlengtede bok! Foto: Thron Ullberg

Vi er i ekstase over at det nå kommer en ny Joona Linna-krim fra det svenske ekteparet som skjuler seg bak pseudonymet Lars Kepler. Ekstra gøy er det at handlingen starter i Oslo!

Thrilleren Lazarus, som lanseres i slutten av oktober, blir den sjuende krimromanen om Joona Linna. Og i romanens åpning skal vi til Oslo!

Lazarus av Kepler
Kjøp boken på bestselgerklubben.no

Grusomt funn i Oslo

Politietterforsker Joona Linna har rolige dager og er nyforelsket i kjæresten Valeria. Men så blir en død mann funnet i en leilighet på Tveita i Oslo, og i fryseren på kjøkkenet gjør politiet et grusomt funn som har forbindelse til Joona. Like etter blir en mann funnet drept i Tyskland, som også er relatert til Joona. Det verst tenkelige marerittet begynner å gå opp for ham. Kan det være at seriemorderen som han nedkjempet og drepte sammen med kollega Saga for flere år siden – likevel er i live, og vil ta hevn? Da har Joona og Saga det travelt med å få sine nærmeste i sikkerhet…

Lars Keplers intense thrillere har gjort dypt inntrykk på norske lesere, og Lazarus innfrir absolutt alle våre forventninger.

Lars Kepler er et pseudonym for Alexandra Coelho Ahndoril og Alexander Ahndoril.

Ekteparet har utgitt sju bestselgende thrillere med Joona Linna i hovedrollen. Den første, Hypnotisøren, kom i 2009.

Etter en rekke spekulasjoner rundt hvem de var, valgte de i 2009 å gå ut og bekrefte at de sto bak pseudonymet.

Glemmer å puste

Lars Keplers intense thrillere har gjort dypt inntrykk på norske lesere, og Lazarus innfrir absolutt alle våre forventninger. Her er grufull spenning og action, helt fra start. Du glemmer å puste mens du leser, og bare videre, videre, helt til siste side er lest. Persongalleriet er fantastisk, med mennesker som når helt inn i hjertet ditt. Joona er rett og slett en ekte helt – elskelig, rolig, traust, og en som ser sammenhenger ingen andre ser. Ikke rart at vi er i ekstase over en ny thriller fra radarparet!

Er du klar for å ta fatt på det verste marerittet? Dette er en Kepler-krim på sitt aller beste!