Internasjonal bestselger!

Bestselgeren «Trærnes hemmelige liv» – nå i illustrert utgave!

Trærnes hemmelige livTrærnes hemmelige liv
Det er mange fantastisk vakre bilder i den illustrerte utgaven av "Trærnes hemmelige liv". Les den populære bestselgeren, samtidig som du nyter de flotte bildene. Dette er også en veldig fin gavebok! Foto: iStock.com/Sjo

Boken "Trærnes hemmelige liv" har gått sin seiersgang verden over. Nå lanseres en vakker, illustrert utgave av bestselgeren. Se et utvalg av de fantastiske bildene her!

Trærnes hemmelige liv
Den nydelige illustrerte utgaven av «Trærnes hemmelige liv» er verdt en ekstra titt! Les mer og kjøp boken på bestselgerklubben.no

I sin internasjonale bestselger Trærnes hemmelige liv skriver Peter Wohlleben om forbløffende ting som foregår i skogene våre: trær som kommuniserer med hverandre, trær som vokter og tar kjærlig ansvar for barna sine og dessuten ser etter sine skrale, gamle naboer, trær fulle av følelser, empati og hukommelse. Høres dette utrolig ut? Kanskje det. Men det er sant!

En fascinerende, ny verden

Skogforvalter Peter Wohlleben forteller fascinerende historier om trærnes overraskende og ekstraordinære egenskaper. Han kombinerer kunnskap om den nyeste forskningen med alt han har observert med egne sanser ute i skogen. I denne boka tas vi med inn i et levende liv som vi trodde vi kjente, men som først nå åpenbarer seg for oss i all sin vitalitet. Dette er en kjærlighetserklæring til skogen som framstår som en helt ny verden for oss.

Trærnes hemmelige liv
Foto: iStock.com/Patrick_Lauzon

Begeistrede anmeldere

Anmelderne har funnet frem superlativene i omtalen av Trærnes hemmelige liv. Fredrik Wandrup i Dagbladet ga boken terningkast 5 og skrev: “Bøker som dette utvider vår daglige opplevelse av verden.» Ole Mathismoen i Aftenposten sa at dette var «… en bok som har forandret mitt syn på trær for alltid.»

Se flere vakre bilder her:

Trærnes hemmelige liv
Foto: iStock.com/CarrieColePhotography
Trærnes hemmelige liv
Foto: Thomas Michler
Trærnes hemmelige liv
Foto: iStock.com/georgeclerk
Trærnes hemmelige liv
Foto: iStock.com/alexandrumagurean