Tre kvelder med bokhøstens stjerner

Bokkvelder med Hans Olav Lahlum, Lars Saabye Christensen og Karin Fossum

Bokkvelder-med-Hans-Olav-Lahlum-Lars-Saabye-Christensen-og-Karin-FossumBokkvelder-med-Hans-Olav-Lahlum-Lars-Saabye-Christensen-og-Karin-Fossum
Denne uka kan du møte tre av landets mest sentrale forfattere: Karin Fossum, Lars Saabye Christensen og Hans Olav Lahlum.

Denne uka arrangerer Cappelen Damm tre forfatterkvelder med tre av høstens mest sentrale forfattere: Hans Olav Lahlum, Lars Saabye Christensen og Karin Fossum.

Bokhøsten har fått en pangstart med strålende anmeldelser til flere av de første bøkene som for eksempel Lars Saabye Christensens Byens spor. Maj og Karin Fossums Formørkelsen. Nå kan du møte begge disse forfatterne og også oppleve lanseringen av Hans Olav Lahlums Isbjørngåten. Alle de tre arrangementene har gratis adgang.

Lanseringsfest for Hans Olav Lahlums Isbjørngåten

Meld deg på lanseringsfesten for Isbjørngåten i dag!

Hans Olav Lahlum er tilbake med den historiske krimromanserien om K2 og Patricia. Isbjørngåten er den åttende romanen i serien. Denne gangen dreier det seg om et nervepirrende og storslått krimdrama som samtidig også blir en tankevekkende familiehistorie.

Lanseringsfestene til Lahlum er kjent for å inneholde mange overraskende innslag og langtfra bare av forfatteren selv.

Arrangementet skjer tirsdag 28. august kl 1900 i Cappelen Damm-huset.

Meld deg på arrangementet på Facebook her.

Krimkveld med Karin Fossum

Meld deg på krimkvelden med Karin Fossum nå.

Dronningen av psykologisk spenning er tilbake med en ny Konrad Sejer-roman. Den nye boken Formørkelsen har raskt blitt en av høstens snakkiser på bokfronten. Fossum har som vanlig fått en rekke strålende anmeldelser.

Handlingen i Formørkelsen starter med en grusom forbrytelse. Et ektepar og deres femten måneder gamle sønn Elias sjekker inn på Hotell Annabelle. Før et døgn er gått, er familien ødelagt: På fortauet nedenfor hotellrommets balkong ligger den lille gutten død. Både moren og faren blir utpekt som mistenkte. Versjonene deres stemmer ikke overens. Begge to er sterkt preget av tapet av sønnen. Begge to har noe å skjule.

Hvem forteller sannheten? Hvem har sett hva? Hva vil det si å miste barnet sitt?

Du vil møte Karin Fossum i samtale med sin redaktør Anders Heger.

Les også

Strålende kritikker av ny Sejer-krim

Terningkast seks til ny Karin Fossum: «Ingen andre skriver krim som hun gjør»

Arrangementet skjer onsdag 29. august kl 1930 i Cappelen Damm-huset.

Meld deg på arrangementet på facebook her.

Like stor som Halvbroren?

Meld deg på arrangementet på Facebook nå.

I lanseringsuken fikk Lars Saabye Christensens nye bok Byens spor. Maj fire seksere og tre femmere av anmelderne. Dette er den andre boken i en trilogi  som kan bli stående igjen som et av vår tids største romanverk.

Du vil oppleve Lars Saabye Christensen i samtale med kritiker Finn Stenstad, og det vil være musikalsk innslag ved Amund Maarud.

Les også

«Fabelaktig bra» Anmelderne elsker Byens spor – Maj

Arrangementet skjer torsdag 30. august kl 1930 i Cappelen Damm-huset.

Meld deg på arrangementet på Facebook her.