Ny Mikael Brenne-krim fra Chris Tvedt

Chris TvedtChris Tvedt
Få skriver så troverdig fra rettssalen som tidligere forsvarsadvokat Chris Tvedt. "Bevisets stilling" er et must på leselisten i høst! Foto: Petter Solheim

Hurra! En ny Mikael Brenne-roman fra Chris Tvedt er alltid fantastisk gledelig. "Bevisets stilling" har alt vi ønsker oss av en god krim, og mer til!

Vi er mange som har falt for advokat Brenne – sjarmerende, passe rufsete, og drivende dyktig i jobben sin. Kritikerne er også vilt begeistret, og mener at Mikael Brenne utfordrer Varg Veum om førsteplassen som etterforsker i byen som aldri nevnes med navn, men som vi alle skjønner er Bergen.

Bevisets stilling
Nervepirrende spenning, rettssalssdrama og et herlig persongalleri – gå ikke glipp av «Bevisets stilling»! Les mer på Bestselgerklubben.no

Familedrap

I høstens nye bok, Bevisets stilling, står Mikael overfor en svært dramatisk sak. En hel familie blir funnet drept på familiegården utenfor byen, og i politiets søkelys står en ung mann. For sju år siden ble han dømt for drap på broren sin. Nå er resten av familien tatt av dage, bare et par timer etter at mannen har klart å rømme fra en psykiatriske institusjon. Dette er vel en opplagt sak for forsvarer Mikael Brenne? Nei, ikke helt. Hans nye kollega Carla oppdager flere ting som ikke stemmer i saken, og de to må gå i gang og finne ut hva som faktisk skjedde på gården den kvelden. Synne, Mikaels gode advokatkollega, står litt på sidelinjen i saken. Men hun trenger Mikaels støtte mer enn noen gang, og kanskje ligger det til og med romantikk i luften?

Troverdig rettssalsdrama

De nære, gode menneskeskildringene kombineres med en fantastisk oppbygd og spennende historie. Chris Tvedts bakgrunn som forsvarsadvokat gjør som vanlig alle detaljene i rettssaken ekstra troverdige. Alt sitter som et skudd – det er bare å glede seg!