Sarah Jio – perfekt sommerlesning

Sarah JioSarah Jio
"Takk til alle mine norske lesere, som jeg hører fra daglig, for at dere leser bøkene og engasjerer dere i karakterene. Det er en stor ære å være bestselgerforfatter i Norge." har Sarah Jio sagt om sitt forhold til norske lesere.

Store kjærlighetshistorier og spennende mysterier i én og samme bok har blitt Sarah Jios varemerke.

En uslåelig kombinasjon! Ikke rart at Jio blir mer og mer populær i Norge, med hele 200.000 solgte bøker så langt. Hennes nye roman Hjem til deg er en varm, underholdende sommerroman, innholdsrik og lett på samme tid. Og med flust av spenning! Vi skal til det berømte og fryktede Bermudatriangelet i Karibia, havområdet der utallige båter og fly har forsvunnet, og aldri blitt funnet igjen.

Hjem til degDramatisk forlis

På bryllupsreisen kommer Charlotte bort fra mannen sin under en ekskursjon der båten deres kantrer. Hun strander sammen med den mystiske Gray, og de havner på en øde øy full av sommerfugler – og hemmeligheter. Mens de venter på å bli funnet og har nok med å overleve, blir de konfrontert med øyas mysterier. Er de egentlig helt alene på øya? Og hva skjer når det oppstår dype følelser mellom dem? Er dette den store kjærligheten? Spøkelser fra fortiden hjemsøker dem – og skiller dem. Men kan de finne tilbake til hverandre?
Hjem til deg er en roman om mot og styrke – og om evig kjærlighet.

Perfekt lesning på stranden! God sommer!