Perfekt sommerlektyre!

SommerlesningSommerlesning
Hva er vel bedre enn å lese ute på sommeren?

Ferietid er lesetid! Og pocket-tid! Her er to romaner som passer perfekt på stranden i sommer.

Arven Lisa Jewell
Arlette og Betty – 70 år skiller dem i tid, og imellom den ligger det mange familiehemmeligheter. Les mer og kjøp boken på bestselgerklubben.no

Arven av Lisa Jewell

Lisa Jewell er en av Englands mest populære forfattere, og bøkene hennes er også bestselgere i Norge. Arven er en storslagen fortelling fra London, om to kvinner i to ulike tidsepoker.

London, 1920: Arlette er ung, vakker og har livet foran seg. På dagtid arbeider hun i et varemagasin, mens nettene er som en virvelvind av klubber, cocktails og jazz. Men så rammer tragedien, og Arlette flykter til Guernsey. To generasjoner senere kommer unge Betty til London. Hun er Arlettes barnebarn. Nå som Arlette er død, må Betty spore opp den mystiske Clara Pickle, en ukjent kvinne som står nevnt i Arlettes testament. I jakten på Clara får Betty vite ting om bestemoren som hun aldri har visst før, og hun får innblikk i både kjærlighet, tap og hjertesorg. 

«Vakker, rørende og umulig å legge fra seg» har Jojo Moyes sagt om denne boken.

Øyas hemmelighet av Patricia Wilson
Øyas hemmelighet gir oss et unikt innblikk i Kretas ukjente krigshistorie. Les mer og kjøp boken på bestselgerklubben.no

Øyas hemmelighet av Patricia Wilson

Øyas hemmelighet av Patricia Wilson er en dramatisk kjærlighetshistorie med andre verdenskrig som bakteppe, basert på sanne hendelser fra Kreta. Forfatteren ble inspirert til å skrive da hun fant et maskingevær nedgravd i hagen i landsbyen Amiras der hun bodde – et våpen som ble brukt i hendelsene som fant sted på Kreta i september 1943. Dette er en bok om mot og kjærlighet, og om bitre familiehemmeligheter som ikke tåler dagens lys.

37 år gamle Angie bor i London og planlegger bryllup. Nå som den store dagen nærmer seg, føler hun trang til å spore opp sin ukjente familie på Kreta. Her får hun den dramatiske historie fra krigen på øya, som begynte ved solnedgang 14. september 1943. Store deler av Øyas hemmelighet er basert på virkelige historier fortalt av Amiras eldste kvinner, kvinner som aldri før har snakket om sine opplevelser.

Øyas hemmelighet har allerede rukket å klatre høyt opp på de norske bestselgerlistene.

GOD SOMMER!