Mary Higgins Clark aktuell med ny krim:

Dronningen av intriger

Mary Higgins Clark er over 90 år, men leverer den ene bestselgeren etter den andre!Mary Higgins Clark er over 90 år, men leverer den ene bestselgeren etter den andre!
Mary Higgins Clark er over 90 år, men leverer den ene bestselgeren etter den andre!

Mary Higgins Clark leverer den ene bestselgeren etter den andre. I "Aldri mer alene" tar hun oss med på cruise!

Om det er noen som fortjener tittelen Verdens største krimdronning, så er det Mary Higgins Clark! Hun har skrevet den ene bestselgeren etter den andre, og solgt mer enn 100 millioner bøker, bare i USA!

Aldri mer alene omslag
Les mer og kjøp boken på bestselgerklubben.no

Et lukket rom-mysterium

Velkonstruerte intriger og underholdende spenningsmysterier er Higgins Clarks varemerke – hun leverer kvalitet, igjen og igjen. Med boken Aldri mer alene har hun nå for første gang skrevet et lukket rom-mysterium i beste Agatha Christie-ånd, der hele dramaet utspiller seg på ett sted. Nærmere bestemt på et skip langt til havs. Og med en morder om bord. Intenst og ubehagelig? Ja, definitivt. Denne boken er helt umulig å legge fra seg.

Døden til havs

Det starter med at den vakre smykkeeksperten Celia takker ja til å holde et foredrag om bord på et luksuriøst cruiseskip. Med på turen er også den gamle, rike Lady Em, som eier et verdensberømt smaragdsmykke. Etter tre dager til havs blir hun funnet død – og halskjedet er borte. Hvem er villig til å gå så langt som til å drepe for å få tak i smykket? Celia begynner å nøste i saken. Listen over mistenkte er lang. Og jakten på morderen skal vise seg å bli mer enn farlig…

Dette er en klassisk krimhistorie, et mysterium som nøstes opp, bit fot bit, frem mot en spennende, overraskende finale. Det blåser opp til storm, bokstavelig talt, der ute til havs.