Kritikerrost bok blir film

Jodi PicoultJodi Picoult
Jodi Picoult er kjent for sine bestselgende bøker. Nå har hun ifølge Washington Post skrevet sin viktigste roman så langt. "Det store i det lille" er under filmatisering med Julia Roberts og Viola Davis i hovedrollene. Foto: Adam Bouska.

«Mesterlig» og  «En fantastisk leseopplevelse fra begynnelse til slutt» har anmelderne sagt om Jodi Picoults roman "Det store i det lille". Nå er boken under filmatisering i Hollywood.

Dette er en vakker, tidvis vond og opprørende historie som gir oss ny innsikt i et tema som fortsatt er like aktuelt, nemlig rase og fordommer. Men ikke minst viser historien hvilken kraft kjærligheten kan være. Jodi Picoult har skrevet en rekke bestselgere, og flere mener at dette er hennes viktigste og sterkeste roman til nå.

Det store i det lille av Jodi Picoult
Les mer og kjøp boken på bestselgerklubben.no

Blir Hollywood-film

Boken er under filmatisering med store skuespillere som Julia Roberts og Viola Davis i hovedrollene. Ikke rart, for dette er en roman som nærmest roper om å bli film!

Drama på fødestuen

Ruth Jefferson har jobbet som fødselssykepleier i 20 år, og elsker jobben sin. Inntil den dagen et nybakt foreldrepar legger ned forbud mot at hun – som farget – skal røre barnet deres. Når babyen dør etter en rutineoperasjon på sykehuset, er det ingen tvil om hvem som blir stilt til ansvar. Vi følger de involverte i et fengslende drama som er umulig å legge fra seg. Historien er en sterk påminnelse om at kjærligheten som binder oss sammen, er mye sterkere enn forskjellene som skiller oss.

Hennes beste bok

Picoult har skrevet en lang rekke bøker, og er oversatt til 35 språk. Hun har fast plass på New York Times`bestselgerliste, og en stor og trofast leserskare fordelt over hele verden. Flere kritikere har hevdet at Det store id et lille er hennes beste bok så langt. Den har også blitt sammenlignet med Drep ikke en sangfugl og Barnepiken.