Vårfestivalen går av stabelen 3.–5. mai:

Gratis festival med inspirasjon og leseglede!

VårfestivalenVårfestivalen
NORSKE OG UTENLANDSKE STJERNEFORFATTERE KOMMER. KOMMER DU? Vårfestivalen går av stabelen 3.-5. mai. Gå våren i møte med inspirasjon, livslyst og leseglede!

Møt et stjernelag av forfattere på Vårfestivalen 3. til 5. mai – en helt ny litteraturfestival for inspirasjon og leseglede.

 

– Dette er en flott mulighet for leserne til å komme og møte sine favorittforfattere, samtidig som de har det hyggelig og koser seg med foredrag og intervjuer i toppklasse, sier festivalsjef Knut Gørvell, om Vårfestivalen som går av stabelen i Oslo 3. til 5. mai.

Meld deg på Facebook-arrangementet for Vårfestivalen her.

I tillegg til å møte utenlandske stjerneforfattere som Sarah Jio, Jan-Philipp Sendker, Alyson Richman og Lucy Dillon, får norske lesere også møte mange av de ledende forfatterne innen fakta-sjangeren.

Vårfestivalen er en festival for livslyst og livsglede

Vårfestivalen vil være en tredagers fest der leserne kan møte flere av sine favorittforfattere. Alle arrangementene er gratis.

– Du kan for eksempel få yogatips fra Henritte Lien, hobbykokktips fra Andreas Viestad, møte Trine SandbergFridtjof Nilsen fra Den store kakekrigen eller få råd fra psykolog Catrin Sagen om den vanskelige kjærligheten. Stjerneforfatter Sarah Jio gir råd til alle forfatterspirer. Feelgood-forfatteren Jan Philipp Sendker, som har skrevet bestselgeren Kunsten å høre hjerteslag, kommer også for å dele livsvisdom fra Østen med oss, forteller Gørvell.

Sarah Jio kommer til Vårfestivalen
Sarah Jio kommer til Vårfestivalen (Foto: Brandon)

Bli med på bok og bobler, og festkveld!

På vårfestivalen er det hele 19 forskjellige arrangementer. Torsdagen avsluttes med en stor inspirasjonsfest og fredag med en festkveld i Rokokkosalen på Grand Hotel.

Med unntak av festkvelden i Rokokkosalen på Grand Hotel fredag kveld, og et arrangement med Bok & Bobler samme dag, foregår alle arrangementene i Cappelen Damm-huset i Akersgaten i Oslo.

Meld deg på!

Festkvelden og Bok og bobler fredag kveld på Grand har bindende påmelding. For å bli med, send e-post med navn på de som skal være med, til
invitasjon@bestselgerklubben.no    

Skriv «Bobler» i emnefeltet hvis du vil være med på Bok og bobler, eller «Festkveld» i emnefeltet hvis du vil komme på Festkveld.

Les mer om festivalen på varfestivalen.no!

Vårfestivalen arrangeres av Cappelen Damm i samarbeid med Bazar forlag, Arneberg forlag, Bestselgerklubben, Hobbyklubben, Bokklubben Energica, Norske Serier og Tara.