Ny thriller!

Hvorfor elsker vi Harlan Coben?

Harlan CobenHarlan Coben
Det er mange som har ventet på en ny Myron Bolitar-thriller fra Harlan Coben. Nå er den her!

Jo, vi elsker Harlan Coben fordi han aldri leverer en nedtur av en bok. Fordi karakterene hans rører oss. Fordi han leker med forventningene våre.

Vi tror vi har funnet løsningen, men så har vi ikke det. Dessuten skriver han fantastisk om det som opptar de fleste av oss aller mest: Våre nærmeste, venner og familie.

Det er ganske imponerende, en familiemann med fire unger som har utgitt 31 bøker på 25 år – og der omtrent alle har havnet på topp på bestselgerlistene. Og det mest imponerende er at han bare blir bedre og bedre!

Hjem Harlan Coben
Les mer og kjøp boken på bestselgerklubben.no

Endelig ny Bolitar-thriller

I den nye thrilleren Hjem får vi et gledelig gjensyn med den sagnomsuste helten Myron Bolitar og hans venn Win, til glede for både gamle fans og nye lesere. Det sjarmerende paret må denne gang til bunns i en krevende kidnappingssak. To seks år gamle gutter forsvant sporløst for ti år siden, og familiene har levd i uvisshet siden. Men nå tror Bolitar og Win at de har klart å spore opp den ene av guttene, Patrick, som nå har blitt 16 år gammel. Hva skjedde den gangen? Og hvor er den andre gutten? Etterforskningen viser seg å bli både komplisert, og farlig…

Familiedrama

Harlan Coben skriver som vanlig fantastisk og rett fra hjertet om det som opptar de fleste av oss aller mest, nemlig vår familie og våre nærmeste. Det handler om å komme hjem. Og om betydningen av venner og familie. Og om en vond hemmelighet som har vært skjult i årevis. På toppen av dette: masse spenning, dialog og action!