Favoritter fra Kakekrigen:

Fantastiske kaker som alle kan bake!

Mine favoritter fra KakekrigenMine favoritter fra Kakekrigen
Ja takk – denne setter vi gjerne tennene i! Programleder Fridtjof Nilsen har samlet sine favorittkaker fra det populære TV-programmet Kakekrigen. Kakene smaker fantastisk! Og de er enkle å bake. Ny sesong av programmet startet 2. april. Foto: Lars Haugland Fjellbakk

Uansett om du har sett Kakekrigen på TV eller ikke – denne kakeboken kommer du til å elske!

Da vi fikk boken Mine favoritter fra Kakekrigen i hendene, begynte tennene våre å løpe i vann. For noen fantastiske kaker! Og det beste av alt – dette er kaker som alle klarer å bake, med ingredienser som finnes i enhver matbutikk.

Mine favoritter fra Kakekrigen
Les mer og kjøp boken på bestselgerklubben.no

De beste av de beste

Fridtjof Nilsen har ledet det populære programmet Kakekrigen på TV siden 2013. Deltakerne har konkurrert om å lage de beste kakene på kun 90 minutter. Nå har Fridtjof samlet sine favorittkaker gjennom seks sesonger. Ikke bare er dette kaker som i utgangspunktet var fantastiske – de er i tillegg tilpasset etter dommernes og konditorenes kommentarer, og etter Fridtjofs egen smak.

Kunne ikke bake

For seks år siden kunne han ikke bake i det hele tatt. Men det å sitte sammen med noen av verdens beste konditorer mens han så deltagerne løpe rundt på kjøkkenet, har vært et uvurderlig teorikurs i bakekunstens hemmeligheter. Fridtjof kunne stille alle de dumme spørsmålene han kom på. Han smakte på alt, og konditorene forklarte tålmodig hvorfor noe fungerte og noe ikke fungerte.

Fridtjof Nilsen har ledet det populære TV-programmet Kakekrigen på TV FEM siden 2013. Deltakerne har konkurrert om å lage de beste kakene på kun 90 minutter. Nå har Fridtjof samlet sine favorittkaker gjennom 6 sesonger.

Både enkelt og proft

Denne boken er dermed unik – den er både folkelig og enkel, samtidig som den har de beste tipsene fra proffene. Ofte er det små, enkle knep som avgjør om en kake blir bare god, eller om den blir helt fantastisk.

Bak alle typer kaker, til alle anledninger med denne boken. Og imponer andre – og deg selv!