Lanseres denne uka:

JO NESBØ: Kjærlighet, makt og begjær i ny thriller

Bilde av Jo NesbøBilde av Jo Nesbø
Jo Nesbø skriver om menneskesinnets mørke sider i den nye thrilleren "Macbeth". Foto: Thron Ullberg

"Macbeth" er en spennende, intens thriller med ingredienser som har opptatt oss mennesker siden tidenes morgen: kjærlighet, makt og begjær.

Ikke bare er Jo Nesbø Norges mestselgende krimforfatter, han er også en av verdens mestselgende krimforfattere. Hans suksess både her hjemme og internasjonalt mangler sidestykke i norsk krimhistorie. Nå har Nesbø skrevet en ny roman av verdensformat.

Menneskesinnets mørke side

Macbeth er en spennende, intens thriller med ingredienser som har opptatt oss mennesker siden tidenes morgen: kjærlighet, makt og begjær. Og fatale valg. Det handler om de mørke sidene av menneskesinnet, og om hva som kan skje om man faller for fristelsen til å stadig ønske seg mer makt. Hva skjer med moralen? Blir selv gamle venner til nye fiender?

Macbeth av Jo Nesbø
Les mer og kjøp «Macbeth» på bestselgerklubben.no

Drevet av kjærlighet og makt

Hovedpersonen Macbeth er en dyktig politimann i en storby som sliter med lovløshet og korrupsjon. Hver dag kjemper han for å gjøre byen til et bedre sted. Og han er vilt forelsket i Lady, byens vakre kasinoeier. Men den ambisiøse Lady har lagt en stille plan for seg og kjæresten Macbeth, som innebærer at de to skal nå til topps i byen. Drevet av kjærlighet og en stadig sterkere lyst på dette andre livet, på mer makt og posisjon, blir Macbeth sugd inn i en spiral av stadig større forbrytelser. Hvor langt er han villig til å gå, for makten og for kjærligheten? Og vil han greie å stoppe i tide?

Macbeth lanseres denne uka og har allerede rukket å få flotte anmeldelser.