Ny thriller fra Michael Robotham:

Stephen Kings favoritt

Bilde av Michael RobothamBilde av Michael Robotham
SKRYTT OPP I SKYENE: Michael Robothams thrillere tar verden med storm. Hans nye bok "Lykkelige omstendigheter" har fått selveste Stephen King til å ta frem superlativene. Foto: Tony Mott

«Den absolutte mesteren av psykologiske thrillere.» Dette har Stephen King sagt om Michael Robotham.

Om Robothams siste thriller Lykkelige omstendigheter sier King han: «Dette er en bok du ikke klarer å legge fra deg, selv om du innimellom ønsker å holde deg for øynene.»

omslag av Lykkelige omstendigheter
BESETTENDE MISUNNELSE: «Lykkelige omstendigheter» handler om å ønske seg en annens liv. For enhver pris.

Det livet hun ville ha, var ikke hennes

Agatha og Meghan er to veldig forskjellige kvinner som bare har én ting felles: Begge er gravide og venter barn omtrent samtidig. Fra vinduet i matbutikken der hun jobber, følger Agatha med på livet til Meghan. Meghan er en vakker, vellykket og lykkelig gift tobarnsmor. Agatha er enslig og høygravid. Hun ønsker seg det samme livet som Meghan har. Kanskje de to kan bli venninner? Vennskapet starter tilsynelatende tilfeldig, men utvikler seg snart i sjokkerende retning…

Hovedpersoner som berører

Lykkelige omstendigheter er skrevet i samme tradisjon som den populære Piken på toget av Paula Hawkins, og er en intens thriller med massevis av spenningstopper, samtidig som historien er uvanlig gripende og følelsesladet. Når den ubehagelige sannheten sakte men sikkert kommer for dagen, sitter vi som leser fullstendig rystet tilbake – fordi hovedpersonene berører oss så dypt. Vi har allerede rukket å leve oss skikkelig inn i dem.

Meghan kjenner ikke Agatha. Men Agatha kjenner Meghan…

En følelsesmessig ladet thriller

Hvor langt ville du vært villig til å gå for å få det livet du ønsket?  «En følelsesmessig ladet thriller» sa Publishers Weekly om denne boken. De skrev også: «Robothams fortelling er åpenhjertig og innsiktsfull. Briljante karakterer, nådeløs spenning og mange vendinger gjør dette til en vinner.»

Lykkelige omstendigheter er garantert den mest urovekkende krimmen du leser våren 2018!