Julegavetips

5 av årets beste romaner!

JulegavetipsJulegavetips
5 tips til harde pakker under treet!

Leter du etter den perfekte gaven? Her er 5 bestselgende romaner som passer til alle som liker å lese gode og underholdende romaner om livsskjebner, kjærlighet og historie.

Byens spor

Byens spor
Byens spor av Lars Saabye Christensen har vært både kritikernes og lesernes store favoritt denne høsten. Dette er en nydelig familiehistorie lagt til Oslo like etter krigen, om kjærlighet, lengsler, håp og drømmer, og om alle de små og store tingene som betyr noe i livet.


 


Syrinpikene

Syrinpikene
Syrinpikene
er uten tvil en av årets aller sterkeste romaner. 
Inspirert av en ekte heltinne fra andre verdenskrig, den amerikanske sosietetskvinnen Caroline Ferriday, har Martha Hall Kelly skrevet en sterk og troverdig historie om kjærlighet, tilgivelse og utholdenhet – og om hemmeligheter fra andre verdenskrig som har ligget skjult i mange tiår.

 

Rigels øyne

Rigels øyne

Rigels øyne av Roy Jacobsen er en varm og fengslende roman om kjærlighet, håp og utholdenhet. Ingrid Barrøy, som mange kjenner fra bestselgerromanene De usynlige og Hvitt hav, drar ut på en reise for å lete etter sin elskede, som måtte flykte fra tyskerne under krigen. En nydelig historie fra en av Norges største fortellere.

 


Når vi møtes igjen

Når vi møtes igjen
Med Når vi møtes igjen gir Kristin Harmel oss en familiesaga, en kjærlighetshistorie, et mysterium og et spennende stykke ukjent amerikansk krigshistorie på én og samme tid. Emily begynner å nøste i sin bestemors fortid, og sporene leder 
henne til en fangeleir i Florida, der tyske krigsfanger jobbet for amerikanske bønder.

 

Timer av fløyel

Timer av fløyel
Timer av fløyel
er en ny bestselger fra Alyson Richman. Mens Paris vakler på slutten av den tyske okkupasjonen, lukker en ung fransk kvinne døren til sin avdøde bestemors leilighet som er fylt med skatter, usikker på om hun noen gang vil vende tilbake. Romanen er inspirert av den sanne historien om en forlatt leilighet i Paris som sto avstengt i sytti år før den ble oppdaget i 2010.