Underholdende spenning fra Mary Higgins Clark

Mary Higgins ClarkMary Higgins Clark
Mary Higgins Clark

Kvelden før bryllupet sitt forsvinner bruden sporløst. Fikk hun kalde føtter og rømte? Ble hun bortført, drept? Mary Higgins Clark erobrer nok en gang verden med en ny underholdende krimroman – Bruden som forsvant.

Om det er noen som fortjener tittelen Verdens største krimdronning, så er det Mary Higgins Clark. I over 40 år har hun skrevet den ene bestselgeren etter den andre, 50 bøker i tallet, og solgt mer enn 100 millioner bøker, bare i USA! I tillegg er hun oversatt til en rekke språk verden over. Velkonstruerte intriger og underholdende spenningsmysterier er Mary Higgins Clarks varemerke.

Populær spenningsserie
For et par år siden startet hun et nytt skrivesamarbeid med den dyktige spenningsforfatteren Alafair Burke, og deres første bok Askepottmordet ble en kjempesuksess. Den frittstående Bruden som forsvant er bok nummer to i duoens populære krimserie.

Rømt eller drept?
Amanda Pierce forbereder bryllupet sitt, som skal stå i Palm Beach, Florida. Men dagen før bryllupet forsvinner hun sporløst, og kommer aldri tilbake. Hva hendte med henne? Fikk hun kalde føtter og rømte? Ble hun bortført, drept? Fem år har gått, og fremdeles finnes det ingen svar. Moren Sandra er overbevist om at brudgommen Jeff hadde noe med forsvinningen å gjøre.

Etterforskning på direkten
TV-produsent Laurie Moran synes dette er en perfekt sak for programmet sitt Under mistanke, en TV-serie hvor hun etterforsker uløste kriminalsaker på direkten. Hele TV-settet drar til Florida for å rekonstruere dagene før bryllupet. Alle involverte, familie og venner blir invitert med. Gamle og nye spor gås etter i sømmene, nye mistanker rettes – mot brudgommen, forloveren, brudens søster… Skal forsvinningsgåten endelig få sin løsning?

Gled deg til en underholdende, klassisk krimhistorie, et puslespill der bitene legges bit for bit, frem mot en ulidelig spennende finale.

Mary Higgins Clark
Rømte bruden, eller ble hun utsatt for en forbrytelse? Les mer om Mary Higgins Clarks siste krimroman «Bruden som forsvant» på Bestselgerklubben.no