Ny, fantastisk kokebok fra Trine Sandberg!

Trine SandbergTrine Sandberg
Trine Sandberg

I år feirer Trine 10 år som matblogger gir som del av feiringen ut en helt ny kokebok. Og hvilken bok det har blitt!

Trines oppskrifter har gledet utallige nordmenn gjennom mange år – og reddet ikke så få middager og selskaper! Trines ledestjerne har hele tiden vært gleden over god mat, og gleden over å dele den med andre. Helhjertet, dedikert og kvalitetsbevisst har hun smakt seg frem til den beste maten, til oppskrifter som alltid funker og som holder det de lover. Trine Sandberg er Norges mest populære matblogger, og hun er det siste tiårets mestselgende kokebokforfatter. De to første bøkene hennes er trykket i svimlende, nesten 300.000 eksemplarer! Det geniale med Trines oppskrifter er at de er enkle, samtidig som maten både smaker fantastisk og ser lekker ut. Når man først har prøvd å lage Trines mat, så vil man sverge til henne igjen, og igjen.

Trine inviterer er ikke bare full av deilig mat, den er også akkurat så enkel og anvendelig som vi ønsker oss. Her får du smakfulle og enkle oppskrifter og menyer til alle anledninger, små eller store, til hverdags og fest – enten det bare er de nærmeste eller mange gjester samlet rundt bordet. Boken inneholder nærmere 90 oppskrifter, hvorav nesten 80 er nye og ikke tidligere publisert på bloggen. Trine gir også sine beste tips til planlegging og forberedelser, slik at du faktisk kan nyte det aller viktigste når gjestene kommer, nemlig godt selskap og gleden over å være sammen.

Gled deg til deilige matopplevelser!

Trine inviterer
TRINE INVITERER! I sin nye kokebok gir Trine oss deilig mat til alle anledninger, enten det er hverdag, helg eller fest og enten det er bare de nærmeste eller mange samlet rundt bordet. Les mer og kjøp boken på Bestselgerklubben.no