Endelig ny roman fra Lucinda Riley!

15. september kommer Lucinda Rileys Helenas hemmelighet ut på norsk. Riley er en av de forfatterne som selger mest her i landet, og dette er en samtidsroman med alle de vanlige Riley-ingrediensene: lidenskap, drama og romantikk.

Lucinda Riley ny
Lucinda Riley har solgt snart 600.000 bøker på fem år i Norge.

På bare fem år har Lucinda Riley blitt en av de mest solgte forfatterne her til lands, og populariteten er ikke blitt mindre etter at hun i andre bind i serien De syv søstre la handlingen til Norge. I Stormens søster utspiller ikke bare dramaet seg i Norge, men Edvard Grieg har også en sentral rolle i bokens viktigste kjærlighetshistorie. Stormens søster har nå ligger tre uker på toppen av bestselgerlisten for pocket.

En samtidsroman fra Kypros
Etter seks romaner har Lucinda Riley snart solgt 600.000 eksemplarer her i landet, og skriver underholdningsromaner i det vi her på huset kaller Happy Tears-sjangeren. Hun er en ekspert på å koble dramaer fra fortiden med nåtidens handling, men denne gangen er det mer av en samtidsroman. Noen av oss vil også lese Helenas hemmelighet som en slags nøkkelroman. Uansett finner du naturligvis alle de Riley-ingrediensene: Lidenskap, drama og kjærlighet.

Helenas hemmelighet helt ny
Det har gått tjuefire år siden Helena tilbrakte noen magiske uker på Kypros, der hun forelsket seg for første gang. Etter å ha arvet det forfalne huset Pandora av gudfaren, vender hun nå tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin. Men Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen William og sønnen Alex. Når hun ved en tilfeldighet treffer på ungdomskjæresten sin, settes en kjede av hendelser i gang som gjør at fortiden truer med å ødelegge idyllen. Både Helena og Alex vet at livet aldri vil bli det samme igjen hvis Pandoras hemmeligheter blir avslørt.

Helenas hemmelighet gikk rett til topps på den tyske bestselgerlisten da den kom ut der for en stund siden. Det er en herlig underholdningsroman, som Lucinda Riley fans vil elske. Og har du ikke prøvd Riley før, er det virkelig tidspunktet nå. Da vil du bli hektet og ha mange andre bøker å glede deg til.

Kjøp boken her!