Nicolas Sparks: Tåler kjærlighet alt?

Portrett_Nicholas_Sparks

To mennesker fra to ulike verdener. Et tilfeldig møte. Og så er du som leser fortapt. Se meg er kjærlighetsdrama og thriller i en og samme roman.

Nicholas Sparks har skrevet 18 romaner. Selv om bøkene er forskjellige, kan du være sikker på to ting: Dette handler om kjærlighet mellom utsatte mennesker, og handlingen er lagt til North Carolina. Se meg tar også for seg bitter hevn, og du vet faktisk ikke hvem den hevngjerrige er før dramaet er over. Da vet du også om det virkelig er slik at kjærligheten tåler alt.  

Å BLI SETT FOR DEN MAN VIRKELIG ER

Colin Hancock (28) har tatt mange dumme valg i livet sitt. De har vært preget av vold og forbrytelser. Et aldri så lite feilskjær vil sende ham rett i fengsel. Nå har Colin fått en siste sjanse, og har bestemt seg. Han vil leve et godt og verdig liv, og går fullt og helt inn for lærerstudiet. Men hans nye tilværelse er skjør, og det siste han er på jakt etter er et kjærlighetsforhold. Så treffer han den vakre, mørkhårede advokaten Maria Sanchez.

Maria er svært ambisiøs, arbeider knallhardt og bekymrer seg for det meste. Hun besøker sine meksikanske foreldre flere ganger i uka, og har et nært forhold til lillesøsteren Serena. Alt tyder på at Maria lever det vi kaller et vellykket liv. Colin og Maria kunne ikke vært mer ulike, men skjebnen velger å la dem møte hverandre på en øde landevei. Det skal bli innledningen til en gjensidig forelskelse det er umulig å fornekte.OriginalRgb_Omslagsforside_Se_meg

Kjærlighet på prøve
To vidt forskjellige mennesker, som raskt involverer seg i hverandre uten å tenke for mye på fortid og fremtid. Det kan da umulig gå? Når Colins fortid omsider kommer for en dag, blir de satt på den store prøven. Tror du. Men det viser seg at det er Marias fortid som skal bli den virkelige testen for forholdet. Det handler om en grusom hevn for noe hevneren mener Maria må stå til ansvar for. En rekke uhyggelige hendelser skaper etter hvert kaos i Marias liv, og når Colin vil prøve å rydde opp, beveger han seg på feil side av loven. Vil demonene fra deres tidligere liv ødelegge forholdet, eller tåler kjærligheten alt det grusomme Maria og Colin utsettes for?

Besettende spenning
Se meg er en besettende romantisk spenningsroman der Nicholas Sparks så elegant som bare han kan gjøre det syr sammen et skummelt mysterium og ekte kjærlighet. Legg til noen gripende scener og troverdige karakterer, og du virvles inn i historien og vender side etter side uten tanke for annet enn hvordan det går med Maria og Colin. Og midt i det hjerteskjærende dramaet kjenner vi oss igjen. Vi har alle en oppfatning av hvordan vår kjæreste skal være og se ut, men sannheten er kanskje at du egentlig ikke vet hvem du drømmer om. Ikke før den rette plutselig står der, rett foran deg og sier: Se meg.