CALENDAR GIRLFORFATTEREN AUDREY CARLAN TAR NORGE MED STORM

Audrey Carlan har med serien Calendar Girl i løpet av kort tid sust til toppen av bestselgerlistene i mange land – også i Norge! Denne uken var hun på Norges-besøk, og det har vært en sann glede å ha denne entusiastiske forfatteren på forlaget.  I løpet av noen få dager rakk hun å hilse på fansen i bokhandler og på et kveldsarrangement – stemningen var stor, mildt sagt, i tillegg til diverse intervjuavtaler og et aldri så lite stopp i podcaststudioet til Anette «Bokdama» Garpestd! Det ble en skikkelig energisk samtale om skriving, suksess, reising på flere plan og  – selvsagt – om sex! Hør Bokprat med Audrey Carlan her:

Audrey tok et glass sammen med Knut Gørvell i forkant av forlagsarrangement.
Audrey Carlan tok et glass sammen med Knut Gørvell i forkant av møtet med fansen.

Om Calendar Girl-serien: Mia Saunders trenger penger. Mye penger. Hun har ett år på seg til å betale farens spillegjeld til gangsteren som har banket opp faren hennes og fremdeles truer ham på livet. For å være nøyaktig trenger hun én million dollar.

Oppdraget er enkelt. Hun skal jobbe som eksklusiv eskortepike i tolv måneder, og betale ned på gjelden underveis. Hver klient leier henne for en måned av gangen. Jobben går ut på å være selskapsdame – sex skal kun skje frivillig og er ikke en del av kontrakten.

Ny bok i serien i salg 10. oktober. Les mer om bøkene i Calendar Girl-serien på våre nettsider. 

Audrey Carlan
Anette Garpestad og Audrey Carlan hadde en veldig … energisk stund i podcaststudioet