Sarah Jio: Fioler i mars

OriginalRgb_Omslagsforside_Fioler_i_mars_507701Sarah Jio skriver bøker man bare er nødt til å bli glad i. De er alltid oppbyggelige, de gir håp og trøst til leseren, selv om hovedpersonen som regel befinner seg i en vanskelig situasjon i romanens åpning. Slik er det også i Fioler i mars. Emily Wilson skal tilbringe mars måned på Bainbridge Island hos grandtanten sin i håp om å komme seg etter en vond skilsmisse. Og kanskje bli kvitt skrivesperren hun har lidd av etter at hennes første roman ble en braksuksess. Men så finner hun en vakker dagbok fra 1943 som viser seg å inneholde en dramatisk kjærlighetshistorie med forbindelser til hennes eget liv. Heretter vil det ikke være mangel på romanstoff for Emily!

Da Sarah Jio besøkte Oslo i oktober, kom over 300 norske lesere til lanseringsarrangementet. Hun har virkelig blitt en kjær forfatter for mange. Ikke så rart – hun skriver i et språk som er både sanselig og inderlig. Vi føler hjertesorgen hovedpersonene hennes sliter med, vi blir varme i hjertet når de øyner håp, og vi lever oss inn i mysteriet Sarah Jio alltid sørger for å flette inn i kjærlighetshistoriene sine. Det gjør bøkene hennes til fengslende og følelsesladd underholdning.

Perfekt lektyre å skjemme seg selv bort med!

Kristin Weholt
Redaktør