Sarah Jio: God natt, June

Sarah Jio er en særdeles produktiv trebarnsmor. På fire år har hun utgitt sju romaner, som alle er blitt bestselgere i USA. Nå begynner de fengende romanene hennes også å få et solid fotfeste i Norge, og hennes forrige bok, Morgengry, ble en bestselger. Du kan glede deg til God natt, June, hennes fjerde roman på norsk.

OriginalRgb_Omslagsforside_God natt_June_471408God natt, June er en skikkelig page-turner! En sjarmerende skildring av livet i en ærverdig barnebokhandel i Seattle, som June Andersen, en travel finanskvinne i New York, plutselig arver av sin kjære grandtante. Arven skal tvinge henne til å ta et oppgjør med det livet hun har jobbet så hardt for å bygge opp…

Denne romanen minner meg om en av favorittfilmene mine, You’ve Got Mail, med Tom Hanks og Meg Ryan. Men God natt, June inneholder mye mer: den er et mysterium, en kjærlighetshistorie, et familiedrama – og behandler spørsmål som tilgivelse og det å leve et autentisk liv. Det beste med boken er at man blir så glad i menneskene den handler om. Dette er rett og slett en rørende og koselig bok – en perfekt historie å drømme seg bort i på en hustrig høstkveld.

God lesning!

Kristin Weholt
Redaktør