Jan-Philipp Sendker med ny roman fra Kina!

Forfatteren av de nydelige bøkene Kunsten å høre hjerteslag og Kunsten å være den man er, Jan-Philipp Sendker, er nå klar med ny roman. I Hviskende skygger tar han oss med til Kina, og gir oss innsikt i landets nære historie.

OriginalRgb_Omslagsforside_Hviskende skyggerAmerikanske Paul Leibovitz har bodd nærmere tretti år i Hong Kong da han blir rammet av en personlig tragedie som også fører til at ekteskapet havarerer. Nå lever han et tilbaketrukket liv på en øy utenfor Hong Kong.

Da han ved en tilfeldighet treffer Elizabeth, en amerikansk kvinne på desperat jakt etter sin forsvunne sønn, blir livet hans snudd på hodet. Mindre enn et døgn senere blir Elizabeths sønn funnet død, og Paul bestemmer seg for å finne ut hva som har skjedd.

Etter hvert som Paul og en venn av ham, som er politimann, beveger seg ned i underverdenen i Hong Kong, oppdager de mørke hemmeligheter gjemt under Kinas nye velstand. I et land der rike forretningsmenn kan bestikke de juridiske myndighetene, er det nok av muligheter for de som har onde hensikter.

Jan-Philipp Sendker er journalist og forfatter. Kunsten å høre hjerteslag ble hans internasjonale gjennombrudd, og den er solgt til over tjue land. Den skal nå bli film. Sendker bor i Berlin sammen med familien sin.

Dette har kritikerne sagt om Hviskende skygger:

«Sendker viser at han har førstehånds kunnskap i dette mørke, vakre og hjerteskjærende portrettet av kulturrevolusjonens ødeleggende arv.»
Booklist

«… svært gripende … blir aldri sentimental og har en oppløftende avslutning.»
South China Morning Post

«Stemningen, energien, kraften og voksesmertene i dagens Kina går som en rød tråd gjennom Jan-Philipp Sendkers utmerkede og spennende roman.»
Bookpage