Lars Kepler: Playground

OriginalRgb_Omslagsforside_Playground_NOEDMed Lars Kepler vet du hva du får: en ulidelig spennende handling med fengslende karakterer, pakket inn i et drivende godt språk. Playground er intet unntak. Hold deg fast! Denne boken tar deg med på en reise du sent vil glemme!

Siden tidenes morgen har menneskene lurt på hva som skjer når vi dør. Vi finner det igjen i eldgamle skrifter, med detaljerte beskrivelser av dødsriket. Til tross for svært ulikt opphav har disse skriftene flere fellestrekk. Hva om de har noe sant i seg? Og hva med mennesker som faktisk har svevd mellom liv og død? Noen av dem kan jo også berette om et liv etter døden. Kan vi vite sikkert at de ikke bare har drømt?

Dette spørsmålet har drevet Lars Kepler, også kjent som forfatterparet Alexandra Coelho Ahndoril og Alexander Ahndoril, inn i et helt nytt litterært univers. De fem thrillerne deres om Joona Linna har herjet bestselgerlistene både i utlandet og i Norge, med fem millioner solgte eksemplarer på verdensbasis. I årets roman, Playground, går de likevel nye veier og introduserer Jasmin Pascal-Anderson. Hun er hovedrolleinnehaveren i en nervepirrende thriller som ikke ligner noe jeg har lest før. Playground er tankevekkende på flere plan. I tillegg til spørsmålet rundt døden utfordrer Kepler oss som lesere på hvor langt vi er villige til å gå for dem vi elsker…

God lesning!

Kristin Weholt,
redaktør