Jo Nesbø: Mere blod

Jo Nesbø holder det han lover. To krimromaner på ett år er ingen liten bragd! Nå har du sjansen til å få den nye boken hans Mere blod på lanseringsdato, rett hjem i postkassen med maksimal rabatt.

I august 1977 går en mann av bussen i ei øde bygd på Finnmarksvidda. Han kaller seg Ulf, har ingen bagasje og hevder at han er kommet for å gå på jakt. Bygdas klokker, Lea, låner ham en rifle og en jakthytte hvor midnattssola holder ham våken mens han hvileløst vokter det storslåtte, men monotone viddelandskapet. Det går etter hvert opp for Lea og hennes sønn Knut at Ulf ikke er jeger, men bytte. Og at jaktlaget er på vei.

Med Blod på snø og nå oppfølgeren Mere blod har Jo Nesbø beveget seg over i en ny krimsjanger som er blitt svært godt mottatt av både kritikerne og leserne. Forfatterens høye arbeidstempo har slett ikke redusert kvaliteten på spenningen, karakterene og komikken. Jeg må bare ta av meg hatten for Jo Nesbø. Han behersker hva det skulle være. Det er ikke det minste rart at han er en av verdens desidert største krimforfattere.

God lesning!

Kristin Weholt
Redaktør