Marit Røttingsnes Westlie: Fru Timians beste sommermat

Kjære bokvenn,

Endelig er vi inne i den lyse årstiden! Frem med utemøblene og grillen, frokost på terrassen. For nordmenn som liker å kose seg, blir sommeren nærmest en unntakstilstand. Har vi ikke ferie, kan vi jo alltids late som.

OriginalRgb_Omslagsforside_Fru_Timians_beste_sommermatPå slike dager er det ikke særlig fristende å stå lenge over en varm komfyr og kokkelere. Marit Røttingsnes Westlie, også kjent som den populære matbloggeren Fru Timian og Dagbladets egen matskribent, kommer med den perfekte kokeboken for årstiden. I Fru Timians beste sommermat finner du enkle og raske oppskrifter med sesongens fargesprakende ingredienser. Røttingsnes Westlie forteller entusiastisk og uhøytidelig om maten hun lager. Ikke noe jåleri. Her finner du kjekke tips om hvordan du kan bytte ut ingredienser dersom kjøleskapet ditt ikke helt matcher oppskriften i boken. Dessuten viser hun hvordan du kan planlegge matlagingen, slik at det blir mindre stress og mer hygge. Dette er virkelig en kokebok etter mitt hjerte!

God lesing!